1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2018 19:57

Αναμέτρηση... κουμπάρων στη Πυλαία

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών, η Θέτιδα του Γιάννη Νικολάκη, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει στη Πυλαία τον Άρη του κουμπάρου του Στέλιου Κουτουνίδη (21/11, 18.00).

Οι «κιτρινόμαυρες» παρά την εντυπωσιακή πρεμιέρα, όπου νίκησαν τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ηττήθηκαν από τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη και από τον Πορφύρα στον Πειραιά, ενώ νίκησαν στο τάι μπρέικ τον Αίαντα στην έδρα τους.

Αντίθετα, η Θέτιδα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, με 3 νίκες και 1 ήττα στο τάι μπρέικ από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, όπου μοιράζονται (μαζί με τη Θήρα) τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

Ο Άρης για να επιστρέψει στις νίκες θα χρειαστεί να ξεπεράσει το καλό μπλοκ της Θέτιδας, καθώς βρίσκεται στη πρώτη θέση της κατηγορίας σε στοπ αντιπάλου (50). Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν.

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Ενώ ξεκινήσαμε καλά δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια. το παιχνίδι με τη Θέτιδα είναι πολύ σημαντικό. Η Θέτιδα απέδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε στο γήπεδό μας να νικήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης ως γηπεδούχος και προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, όμως με καλή ψυχολογία πάμε με τον ίδιο στόχο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για εμάς».

Volleyleague Γυναικών - 5η αγωνιστική

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Κυργιαλάνη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ταλαρού.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Γούβαλη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σταυράτη, Γραμματεία: Ακαρέπη.

*Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μεταφέρθηκε για τις 5/12, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.