Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-04-2013 15:13

«Όλοι γνωρίζουν τη Τζανακάκη. Δεν θα έπαιρνε ποτέ κάτι απαγορευμένο»

Ο προπονητής της ομάδας βόλει γυναικών της ΑΕΚ Αποστόλης Οικονόμου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την περίπτωση ντόπινγκ της Γεωργίας Τζανακάκη.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» τόνισε πως η αθλήτρια εδώ και τέσσερα χρόνια παίρνει ένα νιτρικό σκεύασμα πριν από τις προπονήσεις, το οποίο και δηλώνει κάθε χρόνο και στο αντιντόπινγκ κοντρόλ. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο σκεύασμα βγήκε τον Γενάρη από την λίστα της γεγονός για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να το παίρνει κανονικά.

«Δεν θα έπαιρνε ποτέ κάτι απαγορευμένο. Η Γεωργία παίρνει εδώ και τέσσερα χρόνια ένα νιτρικό σκεύασμα το οποίο πάντα το παίρνει πριν την προπόνηση ακόμα και όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί και στο εμπόριο και το δηλώσαμε και στο αντιντόπινγκ κοντρόλ. Επειδή όμως έχουν αλλάξει οι λίστες της WADA από τον περασμένο Γενάρη και έχει μπει μέσα ως απαγορευμένη ουσία η μεθυλεξανεμίνη.

Η Γεωργία δεν το ήξερε και συνέχισε να το παίρνει. Όσοι ασχολούνται με το γυναικείο βόλεϊ θα ήξεραν ότι η Γεωργία δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το ήθος της αλλά και το πόσο αξιόλογος άνθρωπος είναι. Βρίσκεται χρόνια στο βόλεϊ με πολλές διακρίσεις και δεν έχει ανάγκη από καμία ουσία. Επίσης μιλάμε για μια γυναίκα που έχει μικρό παιδί. Απλά επειδή μιλάμε για μια διεγερτική ουσία θεώρησαν ότι πιάστηκε ντοπαρισμένη ενώ δεν είναι έτσι», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του.

Να τονίσουμε μάλιστα πως ανάλογη περίπτωση είχε αντιμετωπίσει και ο ο Κροάτης μπασκετμπολίστας Βρκιτς του Ικάρου Καλλιθέας και είχε αθωωθεί για την χρήση της συγκεκριμένης ουσίας.

 «Περιμένουμε την ΑΕΚ» Μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων όλοι στις τάξεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ βρίσκονται σε αναμονή, περιμένοντας να δουν τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Η χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε ωστόσο οι αθλήτριες αλλά και το τεχνικό επιτελείο έχουν πολλές οικονομικές εκκρεμότητες καθώς φέτος έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η οικονομική κατάσταση, πήραν πολύ λίγα χρήματα. Τόσο οι αθλήτριες όσο και το τεχνικό τιμ ωστόσο κάνουν υπομονή και περιμένουν να μιλήσουν με την διοίκηση της ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» πάντως σχολίασε πως όλοι είναι σοκαρισμένοι από τα όσα διαδραματίζονται στην ποδοσφαιρική ομάδα και περιμένουν να δουν τι θα γίνει από δω και πέρα:

«Είμαστε όλοι σε μια δυσάρεστη θέση εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Να δούμε τι θα γίνει με τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική και από κει και πέρα βλέπουμε. Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι από αυτά που γίνονται στην ΑΕΚ και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και στη συνέχεια θα μιλήσουμε με την διοίκηση», ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του.

Πηγή: aek-live.gr

2 σχόλια

  • Comment Link dos Τρίτη, 07 Μαΐου 2013 21:06 posted by dos

    πρώτη στα τσο και λο , πρώτη στη μεθυλεξανεμίνη , πρώτη στο ψέμα (δεν παραδέχτηκε την επαφή της με την μπάλα στο 22-22 του 2ου σετ του 1ου τελικού σε μία φάση που παραλίγο να έκρινε το πρωτάθλημα.Δεν λέω πως είμαι ηθικότερος αλλά εσείς όλη την ώρα μιλάτε για μια ηθική αξεπέραστη.

  • Comment Link ola kokkina Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 17:08 posted by ola kokkina

    Δεν θα έπαιρνε ποτέ κάτι απαγορευμένο...απαγορευμένη ουσία η μεθυλεξανεμίνη. άλλο παίρνω κάτι απαγορευμένο χωρίς να ξέρω ότι είναι και άλλο δεν παίρνω κάτι απογορευμένο.


    Η Γεωργία παίρνει εδώ και τέσσερα χρόνια ένα νιτρικό σκεύασμα ... δεν έχει ανάγκη από καμία ουσία.