Εκτυπώστε τη σελίδα
23-04-2013 12:01

Στο Βραχάτι όλα ήταν ωραία, αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού

Tου Στέφανου Λεμονίδη:
Το εφετινό πρωτάθλημα δεν είχε την ποιότητα των περασμένων χρόνων...

ανέδειξε όμως υγιείς δυνάμεις από την περιφέρεια, με τη συμμετοχή του Παμβοχαικού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Φοίνικας Σύρου, που τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα.

Στο Βραχάτι υγιείς φίλαθλοι κατέκλυσαν το γυμναστήριο και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, παρότι η ομάδα τους ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα-δυο σετ.

Αν ο Παμβοχαικός κέρδιζε σετ ή ακόμη και έναν αγώνα, θα τιναζόταν στον ... αέρα το κλειστό της Βόχας και το κέρδος για την περιοχή, αλλά και το βόλει της επαρχίας θα ήταν τεράστιο.

Στο Βραχάτι ζήσαμε στιγμές Ορεστιάδας, όπου όλη η πόλη ασχολιόταν με το βόλει, γέμιζαν το γυμναστήριο και δημιουργούσαν όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς ύβρεις και ρίψεις αντικειμένων.

Πρέπει βέβαια οι φίλαθλοι της περιοχής να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά, όταν η μεγαλύτερη περιφερειακή δύναμη όλων των εποχών, Ορεστιάδα, δεν το πέτυχε σε μια δεκαετία.

Υπομονή και επιμονή χρειάζεται στο Βραχάτι και στη Σύρο, που θα έμπαινε κι αυτή στην τετράδα, αν δεν της είχαν αφαιρεθεί βαθμοί για την απουσία της από τον περσινό πέμπτο τελικό με τον Ηρακλή.

Τρίτος πόλος είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει διαφορετική προσέγγιση στο άθλημα, οι φίλαθλοι του βλέπουν βόλει εδώ και 20-30 χρόνια και στηρίζονται στα δικά τους παιδιά.

Κοντά σε αυτούς είναι η Λαμία, μόνιμος θαμώνας της Α1 ανδρών και η νεοεισελθούσα στο κλαμπ Νίκη Αιγινίου, ενώ στην κατηγορία δεν υπάρχει προς το παρόν εκπρόσωπος της Αθήνας.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Πειραιά, και ο ΑΟΚ της Κηφισιάς και -μη γελάσετε- η Α1 ανδρών θυμίζει ιταλική Λίγκα, που δεν έχει εκπρόσωπο από τη Ρώμη. Φυσικά δεν γίνεται σύγκριση ποιότητας, αλλά μόνο γεωγραφικών κριτηρίων.

Η ΕΟΠΕ έλαμψε δια της απουσίας της από τους τελικούς της Α1 ανδρών, στο Βραχάτι, λες και έπαιζαν ο Δούκας με τον ΠΑΟΚ στον χάντμπολ, αν και σε αυτή την περίπτωση θα πήγαινε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Κοιταζόντουσαν οι παράγοντες της ΕΣΑΠ, αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Ομοσπονδία Βόλει δεν ενδιαφέρθηκε για την κορύφωση του αθλήματος και το δικαιολόγησαν λέγοντας "πηγαίνουν μόνο όταν κάνουν απονομές και τους δείχνει η τηλεόραση"

Α, ξεχάσαμε. Υπήρχε εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ. Ήταν ο Γρυπάρης που ασχολήθηκε με το στήσιμο και το ξεστίσιμο του ταραφλεξ και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Ομοσπονδία εγκαινίασε νέο τρόπο επικοινωνίας. Στέλνει γραμμένα κείμενα σε εφημερίδες και siteς, που αναφέρονται στο θαυμάσιο έργο της, ευλογεί τα γένια της και θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, λες και οι άνθρωποι του βόλει κατοικούν σε άλλο πλανήτη. Τα κείμενα δημοσιεύονται ανυπόγραφα...Ντροπή!

Όλα τα κάστρα πάντως πέφτουν από μέσα και λιαν συντόμως θα δείτε πρωτοφανή πράγματα στην ΕΟΠΕ, όπου οι σύμβουλοι δεν πηγαίνουν πλέον ούτε για καφέ, πλην του Ψαρουδάκη και του Ρέρα.

ΠΗΓΗ; ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

4 σχόλια

  • Comment Link Λέχαιος Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 15:17 posted by Λέχαιος

    Αν οι παραγοντες της ομοσπονδίας θελουν προσκληση για να πανε στους τελικους του βολλευ αντρων τοτε ειμαστε σε καλο δρομο - μπραβο greekvolley - πρεπει να εισαι και εσυ ενας αυτο αυτους

  • Comment Link GreekVolley Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 14:52 posted by GreekVolley

    Αγαπητέ κυριε Λεμονίδη...Μήπως πρέπει να ερευνήσετε εαν η ΕΟΠΕ κλήθηκε καν στους τελικούς????....Οχι τιποτα άλλο η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε οτι εφτιαξε και Τμήμα Δημοσίων Σχεσεων....

  • Comment Link Γιάννης K. Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 13:26 posted by Γιάννης K.

    Αγαπητέ κ. Λεμονίδη, άλλη μία απουσία σας παρακαλώ να σχολιάσετε: του κ. Θ. Μπελιγράτη, αν και Γ.Γ. της ΕΣΑΠ δεν πήγε στο Βραχάτι. Γιατί άραγε; Επίσης, ακούγεται ότι εδώ και πολύ καιρό δεν επικοινωνεί και με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ...

  • Comment Link judge Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 09:37 posted by judge

    Απολαυστικός για άλλη μία φορά!