Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-04-2013 23:02

«Ο Παμβοχαϊκός απέδειξε ότι δεν είναι φωτοβολίδα» (video)

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το τέλος του πρωταθλήματος για τους παίκτες και τον προπονητή του Παμβοχαϊκού. Νιώθουν χαρά και ικανοποίηση που έφτασαν μέχρι τους τελικούς και έδωσαν την ευκαιρία στους οπαδούς τους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία αλλά θεωρούν πως θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι περισσότερο στον 3ο και 4ο τελικό.

O προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:


«Στο σημερινό ματς νομίζω ότι και πάλι, όπως και στον 3ο τελικό, τα θέλω μας, βάρυναν περισσότερο από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να φανούμε πάλι νευρικοί και αγχωμένοι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο 2ο σετ, αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη ψυχραιμία στους δύο τελευταίους πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα των παικτών, που του επέτρεψε να διαχειριστεί το σκορ και παράλληλα, την εμπειρία να κρατήσει τη διαφορές που πήρε στο 1ο και στο 3ο σετ.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό. Η ομάδα ανέβηκε ένα σκαλοπάτι σε σχέση με την περσινή σεζόν, έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό. Το τέλος πάντως, άφησε λίγο πικρή γεύση, δεν ήταν γλυκό, όπως θα θέλαμε. Ο Παμβοχαϊκός απέδειξε ότι δεν είναι φωτοβολίδα, έχει βάσεις, διοίκηση, χορηγούς και έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος μας ακολούθησε παντού, μας στήριξε και με το παραπάνω και τον ευχαριστούμε θερμά. Ελπίζω κάποια στιγμή να του δώσουμε και τη μεγάλη χαρά με την κατάκτηση ενός τίτλου».

Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Χρήστος Δημητρακόπουλος δήλωσε:

«Γενικά από ολόκληρή τη σεζόν και την πορεία της ομάδας είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Καταφέραμε, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν στην αρχή της σεζόν και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν με ορισμένους τραυματισμούς, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, να έχουμε σταθερή πορεία και δίκαια φτάσαμε στον τελικό. Στον τελικό φάνηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν μια κλάση ανώτερος. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, γλυκαθήκαμε μετά το 0-3 στο πρώτο ματς, αλλά στη συνέχεια, δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα για τον Παμβοχαϊκό, την κοινωνία του Βραχατίου και όλη την Κορινθία είναι ιστορικές οι στιγμές που ζήσαμε όλοι μας τη φετινή σεζόν».

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Γιάννης Μαντέκας δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε όλη τη χρονιά και το επιβεβαίωσε και στον τελικό πως διαθέτει την καλύτερη ομάδα, δικαίως κατέκτησε τον τίτλο και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως αξίζουν και στον Παμβοχαϊκό για την καταπληκτική φετινή πορεία και την κατάκτηση της 2ης θέσης. Μας αφήνει μια πίκρα η ήττα μας στον τελικό, καθώς εδώ που φτάσαμε όλοι μας, θέλαμε το κάτι παραπάνω. Εύχομαι στον Παμβοχαϊκό τη νέα σεζόν να φτάσει ακόμη ψηλότερα».

Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Τερζής δήλωσε:

«Η χρονιά και έτσι όπως ήρθε το τέλος, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Μετά το πρώτο ματς, δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και δεν μπορέσαμε ούτε και σήμερα, να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, που έδειξε πως ήταν ένα βήμα παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Τώρα θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, θα κάνουμε τον απολογισμό μας και από εκεί και πέρα, θα δούμε ποιο είναι το αύριο του συλλόγου».

Media