Εκτυπώστε τη σελίδα
01-02-2018 13:43

Γαρυφάλλου: «Γιορτή για τη Νέα Γενεά ο αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό»

Η πρωτοπόρος της ομάδας του Β1 υποομίλου της Α2 Γυναικών, θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου (20.00) τις «ερυθρόλευκες», σε ένα αγώνα γιορτή για το άθλημα.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Γαρυφάλλου, που τα τελευταία οκτώ χρόνια ηγείται του συλλόγου, δήλωσε στο Volleynews για την σημερινή αναμέτρηση:

«Πρόκειται για μια μεγάλη μέρα για τη Νέα Γενεά και το Ασβεστοχώρι, αφού θα υποδεχτεί τον ευρωπαίο φιναλίστ, πρωταθλητής και κυπελλούχο Ελλάδος τα πέντε τελευταία χρόνια.Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο να απολαύσουν το ματς και να χειροκροτήσουν την μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών του Γιώργου Κοτόρτση.Πρώτη φορά η ομάδα μας έφτασε στο «τοπ 16» του κυπέλλου και είναι κάτι πολύ τιμητικό για εμάς.

Ήδη έχουμε δουλέψει πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες, ώστε να διαμορφώσουμε ανάλογα το κλειστό, και να είναι αντάξιο της παρουσία ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι ο Ολυμπιακός ενώ έχουμε αυξήσει και την χωρητικότητα του γηπέδου από 300 σε 500 άτομα.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, τα και κορίτσια, ο προπονητής o κ. Κοτόρτσης και ο τιμ μανατζερ, Αντώνης Αλαμπούρνος που «τρέχει» την ομάδα, έχουν κάνει μια καταπληκτική πορεία και στόχος είναι μαζί με τους φιλάθλους που είναι στο πλευρό μας , να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και να πάρουμε μέρος στα πλέι οφ ανόδου για την Pre League.»

Σχετικά άρθρα