Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2018 16:10

Survivor2: Πρεμιέρα με νίκη για τους «Μαχητές» της Δικαιούλια

Με συνολική νίκη 10-9 των «Μαχητών» κόντρα στους «Διάσημους» ξεκίνησετην Κυριακή (21/1), η πρεμιέρα του τηλεοπτικού ριάλιτι Survivor στον Αγ. Δομίνικο που συμμετέχει η δική μας… Βιργίνια Δικαιούλια.

Αγωνιστικά η παίκτρια του Μαρκόπουλου που κλήθηκε να παίξει στο «στίβο μάχης», ηττήθηκε στη μονομαχία από την τεως μπασκετμπολίστρια, Κατερίνα Χαλικιά των «Διασήμων», όταν το σκορ ήταν 3-5 για τους «Διάσημους» . Επίσης την επόμενη μέρα έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών της στο «συμβούλιο του νησιού».

Έπαθλό των Μαχητών, ήταν η έτοιμη καλύβα στην παραλία σε αντίθεση με αυτή των Διάσημων που θα έπρεπε να την φτιάξουν κάτω από κακές καιρικές συνθήκες.

Όσον αφορά την τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου, αυτή έφερε χαμόγελα, στο κανάλι του Φαλήρου 45% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 56,5% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Το υψηλότερο δε, ποσοστό που πέτυχε σε τέταρτο ήταν 60,8%, μεταξύ 21:30 και 21:44

.Στοίχημα του καναλιού αλλά και των παραγωγών είναι βέβαια η δυναμική του προγράμματος στη συνολική πορεία και αν θα μπορέσει να κρατήσει τόσο ψηλά τους αριθμούς.

Η συνέχεια επί της οθόνης….

Σχετικά άρθρα