Εκτυπώστε τη σελίδα
18-12-2017 20:27

Τουρνουά Ηνίοχος: Όταν η Μήτση κέρδισε την Πολυζώη!

Η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK την οποία κοουτσάρει η Λία Μήτση, για την πέμπτη αγωνιστική του Ανεξάρτητου Εργασιακού Πρωταθλήματος ΗΝΙΟΧΟΣ, επικράτησε στο κλειστό του ΟΑΚΑ , στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης, με 3-0 σετ τους  ισχυρούς Ίωνες της Τασούλας Πολυζώη, Μαρίας Κωστοπούλου.
Κορυφαίες από τι νικήτριες η Λυροπούλου, Νταουσιάνη και η Αρκά χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιπες. Από τους Ίωνες πολύ καλά στάθηκαν η Ξανθάκου, Νοδαράκη, Δρίτσα, Αναστασοπούλου.


Κορυφαίες από τι νικήτριες η Λυροπούλου, η Νταουσιάνη και η Αρκά χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιπες. Από τους Ίωνες πολύ καλά στάθηκαν η Ξανθάκου και η Νίκη Νοδαράκη.

Τα σετ 25-22, 25-20, 25-18.

Διαιτήτευσαν η Βέτα Βατικιώτη και ο Φραγκίσκος Βαρατάσης.

Με την επιτυχία της αυτή η UNIONEUROBANK έκανε το πέντε στα πέντε ενώ οι Ιωνες έκαναν την πρώτη τους ήττα.

 

UNIONEUROBANK (Κόουτς Λία Μήτση-Θόδωρος Δεστούνης): Μπάμπουλη, Πρανδέκα, Άουρα Ντραγκίτσι Νικολάου, Νταουσιάνη, Λυροπούλου, Κακουρή, Αρκά (λίμπερο), Φλωροπούλου (αρχηγός), Παγώνη ενώ έπαιξαν επίσης οι Αθανασοπούλου, Άξη, Νάκου, Βήττου, Μεγρέμη, Κουμάκη, Διασάκου, Σαμέρα, Τερλιάνη.

 

ΙΩΝΕΣ (Τασούλα Πολυζώη): Κανελοπούλοu (αρχηγός), Ξανθάκου, Δρίτσα, Παπάζογλου,υ, Ιωσηφίδοu Αναστασοπούλου ενώ έπαιξαν επίσης οι Νίκη Νοδαράκη, Πέρσα Νοδαράκη (λίμπερο), Τσομπανάκη, Μαυρέα (λίμπερο), Μπίτσικα, Αράπη, Χάϊδου, Σκολαρίκη, Κωστοπούλου.








Σχετικά άρθρα

  • Στον Απόλλωνα Καλαμάτας η Μαρία Κωστοπούλου
    «Βόμβα» στον Απόλλωνα Καλαμάτας καθώς ανακοίνωσε την παρουσία της θρυλικής Μαρίας Κωστοπούλου, στο πάγκο της ομάδας ως συνεργάτιδα του Μπάμπη Μυτσκιδη. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τον φιλόδοξο γυναικείο σύλλογο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην Α2 γυναικών η οποία στοχεύει σε ανοδο στην Πρι Λιγκ, καθώς η Κωστοπουλου αποτελεί μια μεγάλη διαχρονική προσωπικότητα του βόλεϊ που εμπνέει με το πάθος και το πνεύμα του νικητή τις νεότερες αθλήτριες.
  • Λία Μήτση: «Με την Μεμετζή είμαστε καμικάζι και θα το παλέψουμε όσο μπορούμε»
    Για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει μαζί με την συνεργάτιδα της Ελένη Μεμετζή στην Ηλιούπολη, ώστε να αλλάξει το κλίμα, εξέφρασε η Λία Μήτση, λίγο μετά την λήξη του αγώνα με το Μαρκόπουλο, όπου ο ΓΣΗ ηττήθηκε με 1-3.
  • Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τμήμα μη ενεργών αθλητριών
    Την δημιουργία ομάδας Vintage που θα πάρει μέρος στον αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.Χαρακτηριστικά η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αναφέρει για το συγκεκριμένο γεγονός:
  • Τασούλα Πολυζώη: «Ήταν σαν να κερδίσαμε τον τίτλο»
    Μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου των Μη ενεργών αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ έφτασε η ομάδα των Ιώνων πριν λίγες μέρες. Η ομάδα της Ν. Ιωνίας που στον ημιτελικό είχε κάνει επίσης ανατροπή με 3-1 κόντρα στην Αιξωνή, δεν τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό.
  • 3o Τουρνουά μη Ενεργών Αθλητριών: Πρωταθλήτρια στις λεπτομέρειες η Union Eurobank
    Πρωταθλήτρια του 3ου Τουρνουά μη Ενεργών Αθλητριών που έγινε στο κλειστό της Βάρης, αναδείχθηκε η ομάδα Union Eurobank η οποία νίκησε στο τελικό του Fainal-4 την ομάδα ΑΣΠ Ίωνες με 3-2 σετ (25-15, 25-11, 21-25, 22-25, 15-11).