Εκτυπώστε τη σελίδα
12-12-2017 20:55

Γι'αυτό μηδενίστηκαν οι παγκορασίδες του Απόλλωνα Πατρών

Ένα ανθρώπινο λάθος ήταν ο λόγος που η ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων του Απόλλωνα Πατρών μηδενίστηκε στο παιχνίδι με τον ΑΟ Αιγιαλέων 2 στο πλαίσιο πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ λόγω της έλλειψης δελτίων τα οποία κατά λάθος βρέθηκαν στην Αθήνα όπου αγωνιζόταν η γυναικεία ομάδα του συλλόγου.
Η «Γ» επικοινώνησε με τον κορυφαίο παράγοντα του Απόλλωνα Γιάννη Βερβίτα και του ζήτησε ένα σχόλιο σχετικά με το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να μηδενιστεί η ομάδα παγκορασίδων.

«Έγινε ένα ανθρώπινο λάθος και τα δελτία δεν υπήρχαν στο γήπεδο αφού κατά λάθος η έφορος τα πήρε μαζί της στην Αθήνα» δήλωσε ο Γιάννης Βερβίτας και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά εμείς μέσω ιντερνέτ στείλαμε τα δελτία στην Πάτρα ωστόσο οι διαιτητές δεν τα δέχτηκαν και έτσι δεν έγινε ο αγώνας. Δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο θέμα γιατί και παρά το μηδενισμό μας η ομάδα παγκορασίδων είναι πρώτη στον όμιλο και πιστεύω πως και φέτος θα διακριθούμε στο τμήμα βόλεϊ».

Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις στις τάξεις του Απόλλωνα να καταθέσουν ένσταση κατά της απόφασης των διαιτητών να μηδενίσουν το τμήμα παγκορασίδων.

Πηγή: gnomip.gr

Σχετικά άρθρα