1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2017 20:18

Καλύφθηκαν οι ανάγκες του Δημήτρη Φίνου για αίμα

Η ανταπόκριση στη σημερινή δραματική έκκληση της οικογένειας του Δημήτρη Φίνου για αίμα και αιμοπετάλια, ήταν εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να καλυφθεί η ανάγκη και με το παραπάνω. Ωστόσο όσοι θέλουν να βοηθήσουν, πρέπει να βίσκονται σε εγρήγορση για την επόμενη φορά που θα ζητηθεί κάτι ανάλογο.

Μετά λοιπόν την σπουδαία κινητοποίηση των φίλων του βόλεϊ και όχι μόνο, στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη,  η οικογένεια του Δημήτρη Φίνου, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση ενώ κάλεσε όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα, να είναι σε αναμονή για τις επόμενες μέρες:

«Η οικογένεια του Δημήτρη Φίνου ευχαριστεί θερμά όσους έτρεξαν να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια.

Το νοσοκομείο ενημέρωσε πως υπερ-καλύφθηκε η ανάγκη.

Παρακαλεί όσοι θέλουν να δώσουν αίμα ή αιμοπετάλια για το Δημήτρη να είναι σε αναμονή για την επόμενη φορά που θα ζητηθεί. Θα γίνει ξανά ανακοίνωση».

      

 

Σχετικά άρθρα

  • «Σε αυτόν τον αγώνα μαζί σου» (photos)
    Οι φίλοι του Ηρακλή Χαλκίδας θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον πρώην αθλητή της ομάδας, Δημήτρη Φίνο. Στο περιθώριο του αγώνα με την Παναχαϊκή σήκωσαν ένα πανό που αναφέρει: «Και σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε μαζί σου». Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.