1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2017 19:08

Σοκ στην Κηφισιά με την απόφαση Νικολάκη, έρχεται ο Λιβαθηνός!

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε στην Κηφισιά αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για την διοίκηση και τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη. Ο αρχηγός, πασαδόρος και αθλητής σύμβολο της ομάδας των βορείων προαστίων βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Ο Νικολάκης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από τις εφετινές εξελίξεις στην ομάδα και σε συνδυασμό με την προσωπική κόπωση λόγω των υπολοίπων επαγγελματικών του υποχρεώσεων έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει και το είπε και στην διοίκηση. Μάλιστα δεν πρέπει να είναι τυχαία και η συμφωνία που έκλεισε η Κηφισιά με τον πατρινό πασαδόρο Γιάννη Λιβαθηνό ο οποίος εδώ και ενάμιση μήνα αποτελεί ξένο σώμα από την Παναχαϊκή. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση θα πρέπει να ξεκαθαριστεί σήμερα ή το αργότερο αύριο καθώς θα πρέπει να κατατεθούν τα συμβολαία των αθλητών και να αγωνιστεί η ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνας της χρονιάς στην προσεχή Παρασκευή για το Λιγκ Καπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.