Εκτυπώστε τη σελίδα
18-10-2017 17:54

Ο Λυκούδης νίκησε τη γυναίκα του και την κόρη του σε οικογενειακό εμφύλιο!

Πάτρα, του Παναγιώτη Αντωνόπουλου (pelop.gr): Αντίπαλος με τη σύζυγό του Ράνια Πανουτσοπούλου και την κόρη του Εβίνα βρέθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιώργος Λυκούδης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου στον αγώνα που βρέθηκαν αντίπαλοι οι «μελανόλευκες» με τα Αστέρια Αχαΐας.

 

Στο τέλος και οι τρεις αποχώρησαν αγκαλιά και με το χαμόγελο από το παρκέ των προπονητηρίων του Απόλλωνα. «Οχι μόνο σε αυτές τις ηλικίες, αλλά γενικότερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό όλοι όσοι ασχολούνται και ειδικά τα παιδιά που αγωνίζονται πρέπει να το διασκεδάζουν και να φεύγουν γεμάτα από τα γήπεδα» μας είπε ο Γιώργος Λυκούδης και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα εάν βρέθηκα αντίπαλος με την σύζυγό και την κόρη μου αυτό προσπάθησα να συμβεί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι». Στην ερώτηση εάν είχε βρεθεί στο παρελθόν αντίπαλος με την σύζυγό του και την κόρη του ο Γιώργος Λυκούδης τόνισε: «Οχι πρώτη φορά συνέβη και είχε την πλάκα του. Εντάξει εγώ προσπαθούσα για τη δική μου ομάδα και η Ράνια με την Εβίνα για τη δική τους». Εκεί η σύζυγός του Ράνια Πανουτσοπούλου πήρε το λόγο και συμπλήρωσε: «Είχαμε βρεθεί σε αντίπαλες ομάδες εγώ και ο Γιώργος στο παρελθόν, αλλά όχι από τη θέση του προπονητή. Θυμάμαι αυτός ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό και εγώ παίκτρια στον Ιωνικό, είχαμε νικήσει τότε. Τώρα νικητής ήταν ο Γιώργος, δίκαια γιατί η ομάδα του ήταν πιο έτοιμη. Εμείς στον β΄γύρο θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο». Με τη σειρά της η 16χρονη Εβίνα Λυκούδη μας είπε: «Τα συναισθήματα ήταν λιγάκι περίεργα. Εντάξει στο σπίτι δεν μιλούσαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Εγώ πάντως είχα κίνητρο για να παίξω καλά απέναντι στον πατέρα μου για να του δείξω ότι κάτι με έχει μάθει, αφού έχουμε κάνει μαζί πολλές ώρες προπόνησης».

Ο Απόλλων νίκησε 3-0 σετ τα Αστέρια Αχαϊας

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ο Απόλλωνας του Γιώργου Λυκούδη νίκησε εύκολα 3-0 σετ τα Αστέρια Αχαϊας της Ράνιας Πανουτσοπούλου και της Εβίνας Λυκούδη.

Τα σετ: 10-25, 20-25, 14-25.

Διαιτητές: Νικόλας Πετούσης, Ελένη Τζουλοπούλου

ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ (Πανουτσοπούλου): Γεωργιοπούλου Μητροπούλου, Γεωργίου, Σαράντη, Τσάμη, Κωστοπούλου (Κατσιώτη), Μαγκαδά-λ-, Λυκούδη, Κουμούτσου, Βρύνια, Βακάρου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Λυκούδης): Σπυροπούλου, Πεφάνη, Κούρκουλου, Παπαλεξάτου, Παυλοπούλου, Γιαννοπούλου (Κάνιστρα), Θεοδοσοπούλου, Αλεξανδρίδη, Γλύκα, Καρούμπαλου, Ραγκαβά.

Πηγή: www.pelop.gr