1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2017 14:35

Κύλησε ένα καυτό δάκρυ...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Ένα καυτό δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μας, όταν τη Δευτέρα το βράδυ η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Λιγκ Καπ, που ξεκινάει την Παρασκευή!

Μα τέτοια συνέπεια, τέτοιος προγραμματισμός; Ε, βέβαια, γι αυτό λέγεται επαγγελματική Λίγκα και ανακοινώνει το πρόγραμμα τέσσερις ολόκληρες ημέρες πριν από την έναρξη του Λιγκ Καπ.

Και ξέρετε γιατί γίνεται όλη αυτή η ιστορία; Γιατί ο υπεύθυνος καταρτισμού του προγράμματος, ρωτάει τους πάντες πότε τους βολεύει να παίξουν, κι αυτό είναι χρονοβόρο και χρειάζεται ταλέντο επιδέξιου διαπραγματευτή.

Ότι η ΕΣΑΠ είναι... μαγαζάκι εξυπηρέτησης συμφερόντων των μελών της και όχι επαγγελματική λίγκα που εφαρμόζει τους κανονισμούς και τις προκηρύξεις, ως όφειλε το έχουμε γράψει κατ επανάληψη.

Έφτασε στα αυτιά μας μια καταγγελία, ότι ένα ΤΑΑ  χρωστάει 180.000 στο δημόσιο και θέλει να καρπωθεί τα λεφτά της ΕΡΤ για να καλύψει τις ανάγκες του.

Με λίγα λόγια κάνουμε τα στραβά μάτια για να υπάρχουν οι ...κολλητοί μας στην ΕΣΑΠ, άσχετα αν με αυτό τον τρόπο αδικούνται οι συνεπείς που πληρώνουν κανονικά, παίκτες, ΙΚΑ και εφορία.

Λέγεται μάλιστα ότι σκέφτονται αναβολή του πρώτου αγώνα της ομάδας που δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση, κι αν συμβεί αυτό θα μιλάμε για καραμπινάτο σκάνδαλο. Αναμένουμε...

ΥΓ: Η στήλη εύχεται περαστικά στον εργάτη του βόλει Αντώνη Χατζησταύρου, που έπαθε καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης., Γρήγορα κοντά μας...  

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.