1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2017 13:01

Πρωταθλήτρια η Πυροσβεστική με Τερζή διαγώνιο

Πρωταθλήτρια Ενόπλων δυνάμεων για το 2017 αναδείχθηκε η ομάδα της Πυροσβεστικής.
H Πυροσβεστική με προπονητή τον Παύλο Καραμαρούδη νίκησε το Λιμενικό με 3-2 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο γυμναστήριο Παύλος Μπακογιάννης στο Κερατσίνι. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Στρατός Ξηράς που νίκησε την Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) με 3-1 σετ.

Με την Πυροσβεστική δεν αγωνίστηκε ο Μάριος Γκιούρδας αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ από 0-2 σετ. Το εντυπωσιακό ήταν πως διαγώνιος της Πυροσβεστικής ήταν ο Θανάσης Τερζής και πασαδόρος ο Κώστας Προύσαλης.

Το Λιμενικό έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον τίτλο αλλά μετά το 2-0 υποχώρησε και γνώρισε την ήττα. Να σημειωθεί πως και στην Α΄φάση της διοργάνωσης η Πυροσβεστική είχε νικήσει το Λιμενικό με 3-0 σετ.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ (Καραμαρούδης): Χατζηαντωνίου, Μπούρας, Προύσαλης, Παπανικολάου, Τερζής, Στεφάνου (λ), Παππάς, Καραγάτσος.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ (Ουτζής): Μηνούδης, Κατσέλης, Αποστολόπουλος, Μακρυγιώργος (λ), Μούλος, Μπέλος, Μπεκιάρης, Καλαϊτζίδης, Τοζίδης, Γαλατσάνος, Χρηστάρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.