1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2013 15:40

Αποσύρθηκε ο Ηρακλής από το φάιναλ-4 του Κυπέλλου, ο Φιλαθλητικός ταξιδεύει στη Σαντορίνη!

Ο ΓΣ Ηρακλής με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ενημέρωσε οριστικά ότι δεν θα συμμετάσχει στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και ως εκ τούτου τη θέση του στη διοργάνωση θα καταλάβει ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ενώ στους κυανόλευκους θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται στην προκήρυξη. Οπως είχε αποκαλύψει το volleynews ο ΓΣ Ηρακλής με επιστολή που απέστειλε στην Ομοσπονδία την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2012 γνωστοποίησε την αδυναμία του να συμμετάσχει στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί 12 & 13 Απριλίου στην Σαντορίνη.
Η ΕΟΠΕ από την πλευρά της ενημέρωσε άμεσα τον ΓΣ Ηρακλή ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για οποιαδήποτε άλλη παροχή πέραν αυτών που προσφέρονται σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση (έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κάλυψη εξόδων διαμονής) και ζήτησε από τον σύλλογο να επιβεβαιώσει εγγράφως οριστικά το τι προτίθεται να κάνει.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ στην συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου 2012, ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και αποφάσισε ότι σε περίπτωση που ο Ηρακλής αποσύρει οριστικά τη συμμετοχή του θα αντικατασταθεί από την ομάδα που είχε αποκλείσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Σήμερα ο ΓΣ Ηρακλής με επιστολή του ενημέρωσε οριστικά ότι δεν θα συμμετάσχει στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και ως εκ τούτου τη θέση του στη διοργάνωση θα καταλάβει ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ενώ στους κυανόλευκους θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται στην προκήρυξη.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών διαμορφώνεται ως εξής:
Παρασκευή 12 Απριλίου
17.30 Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός
20.00 ΑΕΚ – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
Σάββατο 13 Απριλίου
17.00 Τελικός

7 σχόλια

  • Comment Link OtiKatsei Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 11:53 posted by OtiKatsei

    Ξεφτίλα το πρωτάθλημα ξεφτίλα και το κύπελλο...Ο Ηρακλής βολεύτηκε που του βγήκαν κάποια παιχνίδια στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος χάριζε βαθμούς όπου ήθελε...και αλλοίωσε το πρωτάθλημα. Στο κύπελλο αφού δεν έχει λεφτά γιατί κατέβηκε και δεν άφηνε να πάνε άλλοι που και πιο πολύ το άξιζαν και το ήθελαν! Ντροπή!!! το ίδιο και για το Ρέθυμνο του ταμία της ΕΟΠΕ! του χρόνου μην τα ονομάσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά πανηγύρια!!!!

  • Comment Link Χάρης Μ. Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 06:21 posted by Χάρης Μ.

    μπράβο μπράβο και σε ανώτερα. Πολύ θα ήθελα να δω αυτούς που υπερασπίζονται τη σημερινή τραγική διοίκηση τι έχουν να πουν.Σίγουρα γι αυτούς θα φταίει κάποιος άλλος, το κατεστημένο οι παλιοί που χρέωσαν την ομάδα και ο φούφουτος.Η φετινή ξεφτίλα σε όλα τα επίπεδα είναι εντυπωσιακή. Ας βγει λοιπόν τώρα ο κος Μπερμπέρογλου και όλοι αυτοί που έχουν εγκατασταθεί στο Κατσάνειο πιστεύοντας ότι διοικούν να μας πουν, αυτόν τον Ηρακλή ονειρευονται; Αυτόν που δε μπορεί να βρει 1000 και 2000 ευρώ για να κατέβει σε αγώνες; Δηλαδή μπορεί ο Λαρισαϊκός της Α2 και δε μπορεί ο Ηρακλής; Κύριοι, ντροπή σας ,προσθέσατε αλλη μια μαύρη σελίδα και καταρρακώσατε την υπερηφάνια όλου του κόσμου του αυτοκράτορα τον οποίο εσείς έχετε μετατρέψει σε κάτι που όλοι εμείς δεν αναγνωρίζουμε όπως δεν αναγνωρίζουμε κι εσάς ως διοίκηση.Ρε παιδιά αφού δε μπορείτε τι ακριβώς κάνετε;Αφού δεν έχετε καμμια δυνατότητα γιατί διασύρετε έτσι τον Ηρακλή;

  • Comment Link zamboni Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 21:01 posted by zamboni

    @ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό;

  • Comment Link ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 16:52 posted by ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Παιδιά δεν έχετε καταλάβει ότι θυσιάζουν τις κοπέλες για να σώσουν την ανδρική ομάδα;
    Πολιτική κάνουν. Δεν αγαπούν το άθλημα.

  • Comment Link nikman Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 16:07 posted by nikman

    Γιατί σώνει και καλά να διατηρούν κάτι που δεν μπορούν; Ας ξεκινήσουν πάλι απο το μίνι βόλεϊ και τις πανκορασίδες που θα τους φέρουν και έσοδα... Με λίγη οργάνωση και υπομονή μπορούν να ξαναχτύσουν την ομάδα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.