1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-05-2017 11:01

Η Παναχαϊκή αποχαιρέτησε τον Ρεκ

Στη Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέδρο Ρεκ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός συμφώνησε με την Σεντ Ναζέρ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Ρεκ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η Παναχαϊκή κατάφερε να παραμείνει στη VolleyLeague.  Ήταν 4ος στο πρωτάθλημα σε αποτελεσματικότητα στην  επίθεση (59,66%) και 10ος μπλοκέρ (46 μπλοκ – 0,53 ανά σετ). Εχει αγωνιστεί επίσης σε ομάδες της Βραζιλίας και της Ισπανίας.

3 σχόλια

  • Comment Link πατρινελα Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 09:26 posted by πατρινελα

    Δεν μας πείραξε η παραμονή του ΦΑΕΘΩΝ=ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αλλά ότι έκλεισε το Attico στην Πάτρα. Το Βολεϊκό μαγαζί όπου καθημερινά βρίσκονταν οι αθλητές και μεγαλοπαράγοντες του Βόλεϊ για αναλύσεις και κοτσομπολιό.
    Τώρα αναγκαζόμαστε να τα λέμε διαδικτυακά. Δεν πειράζει ,καλύτερα. Να τα μαθαίνει όλοι η Ελλάδα και να κρίνει. Πάντως Παναχαϊκή στη league του βόλεϊ δεν βλέπω. Για Α2 σας οσμίζομαι

  • Comment Link Άγιος Διονύσιος Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 11:57 posted by Άγιος Διονύσιος

    Προς τους αξιότιμους και τακτικότατους κουτσομπόληδες που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι και που τόσο πολύ τους έχει πειράξει η παραμονή της Παναχαικής στη μεγάλη κατηγορία, εύχομαι να προσπαθήσουν να λύσουν πρώτα τα προβλήματά της ομάδας τους. Μάλιστα τώρα που τους πήρε χαμπάρι ο πρόεδρος και έφυγε (μετά τον ευεργέτη του καφέ) μαύρες μέρες έρχονται. Τα μαγαζιά και οι μαγαζάτορες του βόλει της Πάτρας ένας ένας εξαφανιζονται. Μαζευτείτε και κοιτάξτε τα χάλια σας και αφήστε το μπασκετ να κάνει καμμιά προκοπή...

  • Comment Link πατρινελα Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 08:43 posted by πατρινελα

    Σε λίγο θα αποχαιρετήσει εκτός του ΡΕΚ και τους ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, ΙΤΑΛΟ και ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.
    Νίκο αφού στο τέλος δεν θα κατέβεις, κάνε μια συγχώνευση με την ομάδα σου την Ε.Α.Π. και μην παίζεις θέατρο.
    Πάντως στο Αίγιο σε περιμένουν για έδρα. Είναι καλή περίπτωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.