1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2017 13:35

Η προσπάθεια του Πρίντι να κατακτήσει την άμμο

Μετά από 4 Ολυμπιακούς Αγώνες με δύο μετάλλια, ο Ριντ Πρίντι παρά τα 38 του χρόνια δεν δείχνει διάθεση για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ακρίβως το αντίθετο μάλιστα, καθώς ο Αμερικανός έχει βάλει στόχο να βρεθεί στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ στο beach volley για το 2020 στο Τόκυο!
Ο Αμερικανός ακραίος που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό δεν είναι ο πρώτος που θέλει να μεταβεί από την σάλα στην άμμο. Καρτς Κίραλι, Τζον Χέιντεν, Κέρι Βαλς είναι ορισμένοι που το έχουν δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία, με τον Ριντ Πρίντι να θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα τους.

Ο Πρίντι κάθε άλλο παρά... πρωτάρης είναι στην άμμο. Έχει αγωνιστεί σε 27 AVP τουρνουά και όπως δήλωσε ο ίδιος στο ξεκίνημα της καριέρας του στόχος ήταν να παίξει beach volley και όχι στη σάλα.

«My way...»

«Όταν ξεκίνησα ήθελα να γίνω αθλητής στην άμμο αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Πάντα στον ελεύθερο μου χρόνο έπαιζα beach volley» δηλώνει αρχικά και συνεχίζει αναφορικά με την δυσκολία που υπάρχει στη μετάβαση από την σάλα στην άμμο:

«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι για 15 χρόνια ζω ως επαγγελματίας παίκτης στη σάλα. Πριν 4 μήνες περίπου πήρα αυτή την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με την άμμο. Αν θέλω πραγματικά να τα καταφέρω θα πρέπει να το κάνω με τον δικό μου τρόπο. Αυτό με οδήγεισαι στο να δημιουργήσω την δική μου ομάδα με ειδικούς στον χώρο, έτσι ώστε να μην είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια».

Ο Πρίντι ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο. Θεωρεί πως για να γίνεις σπουδαίος στην άμμο θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια σκληρής δουλειάς, με τον ίδιο να γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι, καθώς έχει 3 χρόνια στη διάθεση του μέχρι τους Ολυμπιακούς του 2020. Τίποτα όμως δεν είναι αδύνατο όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αρκεί να υπάρχει η θέληση και η διάθεση για να τα καταφέρεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.