1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2017 00:32

Ένα δροσερό αεράκι από την Αρκαδία

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. αξίζει να γίνει μια μικρή αναφορά στην πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του Αίολου Βόρειας Κυνουρίας, με έδρα το Άστρος στην Αρκαδία.

Μια παρέα παιδιών – ή όχι και τόσο «παιδιών» - που αγαπάει το άθλημα και κόντρα σε πολλές δυσκολίες αποφάσισε με κόπο και προσωπική δουλειά να επανιδρύσει την ιστορική ομάδα της περιοχής και να δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου.

Μια παρέα παιδιών που γνωρίστηκαν στα γήπεδα Beach Volley της περιοχής, τίναξαν από πάνω τους την άμμο, οργανώθηκαν και μπήκαν στην σάλα, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες με σκοπό να παίξουν ξανά το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και να προσελκύσουν νέα παιδιά της περιοχής.

Πρωτοστάτες στο εγχείρημα αυτό βάζοντας πλάτες κόντρα σε κάθε δυσκολία ο Τόλης Πίκουλης, ο Άρης Μπάρλας, ο Δημήτρης Φάκλαρης και πολλοί άλλοι που έδωσαν τα πάντα ώστε να μπορέσει αυτή η ομάδα να έχει μια έδρα για προπονήσεις, μια εμφάνιση και μια καρδιά για το βόλλευ στην Αρκαδία.

Κατάφεραν να πάρουν μέρος σε 5 από τους 6 αγώνες (για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν την τελευταία αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ναύπακτο) αλλά έδωσαν τα πάντα εντός και εκτός έδρας με αντιπάλους τον Σπαρτιατικό, το Δίων και την Ομόνοια Ναυπάκτου.

Με μαέστρο – προπονήτρια την Βίκυ Κονδυλάρου (που προπονεί επίσης τις κορασίδες του Αιόλου που φέτος είχαν μια εξαιρετική πορεία) και μια 12άδα παικτών κασκαντέρ από το Άστρος αλλά και γύρω χωριά, ήταν μια έκπληξη για το φετινό πρωτάθλημα.

Την ομάδα απαρτίζουν ο πασαδόρος με τα χρυσά δάχτυλα Δημήτρης Φάκλαρης από τα ιστορικά Βέρβενα, κεντρικοί ο αητός του Αγιάννη Γιώργος Βλαχάκης, ο επίσημος φωτογράφος της ομάδας Φώτης Δαλιάνης και ο Παναγιώτης Ζαμπαθάς ακραίοι ο ηρωικός Μάνος Κοχλιός, ο τριπολιτσιώτης πολεμιστής Νώντας Κοντόπουλος, ο οργανωτικός και επιβλητικός Τόλης Πίκουλης, ακραίος/λίμπερο ο Βασίλης Τσάτσουλης (γιος του μεγάλου παίκτης του Αρκαδικού), λίμπερο ο παραλίας Γιάννης Αννέτης και ο εντελώς παραλίας Γιάννης Μπάρλας το 16χρονο ταλέντο του Άστρους, ενώ την θέση του διαγώνιου κάλυπτε η «διπλή πανσέληνος» Άρης Μπάρλας και Ηλίας Φουντούλης. Μεγάλη η βοήθεια και από το μαθηματικό μυαλό Παναγιώτη Κουρμπέλη, τον Νίκο Κουτσουμπό, τον Χρίστο Παρασκευόπολο και τον Τάσο Κρεμμύδα.

Η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε φέτος, έμειναν με την γλυκιά γεύση κάποιων κερδισμένων σετ, αλλά στο τελευταίο «ζντο», όλοι φώναξαν δυνατά και με την καρδιά τους «ΑΙΟΛΟΣ» και έδωσαν την υπόσχεση ότι τον Οκτώβριο θα είναι πάλι εδώ, ακόμα πιο δυνατοί!

Κείμενο: Ηλίας Φουντούλης
Φωτογραφίες:  fotis dalianis photographing

 

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.