1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2017 19:32

Διεθνές καμπ από τον Βλάντιμιρ Γκρμπιτς

Ένα μεγάλο διεθνές καμπ διάρκειας ενός μήνα ετοιμάζει στη Σερβία ο Βλάντιμιρ Γκρμπιτς. Το καμπ έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2017 στο Ζλάτιμπορ και έχει χωριστεί σε τέσσερις περιόδους διάρκειας μίας βδομάδας το καθένα, με τον θρύλο των «Πλάβι» να στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε παιδιά από όλο τον κόσμο!
Ο Βλάντιμιρ Γκρμπιτς θα είναι ο υπεύθυνος του καμπ, όπου θα δουλεύει στενά με το Ινστιτούτο Ορθοπαιδικής στο Βελιγράδι καθώς και με το τη Σχολή αθλητισμού και φυσικής αγωγής του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Η συμμετοχή είναι στα 250 ευρώ. Στη τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή για επτά ημέρες με τέσσερα γεύματα την ημέρα, εργομετρικές εξετάσεις, ατομική αξιολόγηση, επτά ημέρες προπονήσεων, πέντε μπλουζάκια, τρία σορτσάκια, ασφάλεια, μεταφορά και μία συστατική επιστολή από τον Βλάντιμιρ Γκρμπιτς. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν παιδιά από ηλικία 9 εώς 19 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το αφιέρωμα της CEV και ΕΔΩ για δηλώσεις συμμετοχής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.