1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-01-2017 13:59

«Γονιός, φίλαθλος ή οπαδός;»

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Η ΕΠΕΣΘ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Γονιός, Φίλαθλος ή Οπαδός;», την Κυριακή 15 Ιανουαρίου (11.00, Αίθουσα Ηλίας Ζυγούρης, Αλεξάνδρειο Μέλαθρο).
Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να την παρακολουθήσουν γονείς αθλητών-αθλητριών, προπονητές και διαιτητές. 
Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Ευάγγελος Ντινόπουλος, εισηγήτρια θα είναι η Κέλλυ Πατρίκου (Ψυχολόγος-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια), ενώ θα υπάρξουν παρεμβάσεις από τους Παρασκευή Κουρτίδου (Παθολόγος), Αθηνόδωρο Νικητόπουλο (Παρεμβατικός Καρδιολόγος) και Αντώνη Πήττα (Οικογενειακός Γιατρός).

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 12:57 posted by ΑΛΕΞ

    Δεν απουσιάζει το βόλεϊ. Οι δύο από τους εισηγητές, εκτός από γιατροί είναι και γονείς διεθνών αθλητριών (Πήττας, Κουρτίδου)

  • Comment Link παυλος.. Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 18:31 posted by παυλος..

    Πολύ σωστή παρατήρηση του κου Χάκα. Τελικά που ακριβώς θέλει να εστιάσει η ημερίδα μπορεί να μας απαντήσει κάποιος ??? Ένας εισηγητής αναπτυξιακών π.χ. χάθηκε να υπάρχει. Γίνεται κάτι για το βόλλει και το βόλλει απουσιάζει

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 08:43 posted by Γιώργος Χάκας

    Κάτι δεν καταλαβαίνω.Και εξηγούμαι:Το θέμα είναι φλέγον, γιατί αρκετές φορές βλέπουμε γονείς στα γυμναστήρια να συμπεριφέρονται σαν τους χειρότερους οπαδούς.H εισηγήτρια ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια, o.k. Οι υπόλοιποι ΓΙΑΤΡΟΙ τι δουλειά έχουν σ΄αυτή την ημερίδα; Ας φώναζαν-λέω εγώ-σοβαρούς προπονητές να μιλήσουν για το θέμα ή τελοσπάντων ανθρώπους σχετικούς με τον αθλητισμό στις μικρές ηλικίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.