1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2016 14:03

Πρωταθλήτρια ετών 13!

Στα 13 της χρόνια αποτελεί το μέλλον του ρουμανικού βόλεϊ. Ο λόγος για την Αλεξία Ιωάννα Καρουτάσου όπως είναι ολοκλήρο το όνομα της που βρέθηκε χθες με την CSM Βουκουρεστίου στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup.
Γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 2003 με ύψος 1.81 η διεθνής ακραία/διαγώνια με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας της, μπορεί να μην αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στις «ερυθρόλευκες» αλλά όπως είπε στο volleynews.gr που την συνάντησε στο «Μελίνα Μερκούρη» έχει πολλά να κάνει για να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει.

«Σίγουρα νιώθω καταπληκτικά που βρίσκομαι στην αποστολή της ομάδας και ας μην παίζω πολύ. Είμαι ακόμα μικρή, η ομάδα έχει έμπειρες αθλήτριες και μόνο να μαθαίνω μπορώ από κάθε προπόνηση, αγώνα. Όταν μου δοθεί η ευκαιρία όμως πιστεύω θα είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ», είπε αρχικά η ντροπαλή Αλεξία και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν περίμενα ότι θα χάσουμε 3-0. Ήταν μία κακή ήττα για εμάς, δεν παίξαμε καλά. Στο χέρι μας είναι πιστεύω όμως να γυρίσουμε το εις βάρος μας σκορ στην Ρουμανία στον επαναληπτικό και να προκριθούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.