1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2016 13:57

Η φιλανθρωπική δράση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση του συνδέσμου Γκύζη και καλεί τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις με Κηφισιά και Φοίνικα να συνεισφέρουν με τυποποιημένα τρόφιμα και ρούχα. Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν στο γηροκομείο του Αγίου Στυλιανού και στην Κιβωτό του Κόσμου.
Η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός δηλώνει την συμμετοχή του στη φιλανθρωπική δράση του συνδέσμου Γκύζη, που πραγματοποιεί στη μνήμη του ιδρυτή του με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το τελευταίο του «ταξίδι».

Καλεί λοιπόν τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, σήμερα Τετάρτη με αντίπαλο την Κηφισιά στις 20:30 και την Πέμπτη 22/12 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου στις 18:00, να συνεισφέρουν με τυποποιημένα τρόφιμα και ρούχα. Η συγκομιδή θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη. Τα συγκεντρωμένα αγαθά θα προσφερθούν στο γηροκομείο του Αγίου Στυλιανού και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.