1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2013 21:27

ΣΟΚ! Σε κώμα η Ανζανέλο

ΣΟΚ! Σε κώμα η Ανζανέλο ©cdn.tuttosport.com
Η Σάρα Ανζανέλο επέστρεψε στην Ιταλία προκείμενου να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης συκωτιού. Η 32χρονη κεντρική αθλήτρια αγωνίζεται την Αζεράιλ Μπακού, που πρόσφατα κατέκτησε την πέμπτη θέση στο Champions League Γυναικών.

 

H Ανζανέλο αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μπακού. Διέγνωσαν ότι έχει ηπατίτιδα C και πρέπει να αφαιρεθεί το συκώτι της,  επειδή το αίμα δεν πάει υπό φυσιολογικές συνθήκες στην καρδιά. Αρχικά μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη και με ειδικό αεροπλάνο, στο Μιλάνο γιατί πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πέσει σε κώμα!

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της Ιταλίας σε ηλικία 17 ετών, έχει περισσότερες από 200 συμμετοχές με το Εθνόσημο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2002 αλλά και στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2007 και 2011. Αναδείχθηκε Καλύτερη μπλοκέρ στο World Grand Prix του 2006.

Μέσω twitter ευχήθηκαν δύναμη και ταχεία ανάρρωση η Φρανσέσκα Φερρέττι, ο Τζιοβάνι Γκουιντέττι και η Χέδερ Μπάουν, αλλά και η Τρεντίνο έβγαλε ομαδική φωτογραφία με πλακάτ «Forza Anza».

 

trentinoanza

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.