1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-09-2016 17:53

Νιώστε ελαφρύτεροι, πιο ευέλικτοι και κάντε πιο ψηλά άλματα

Η Mizuno είναι η πιο παλιά αθλητική εταιρεία στον κόσμο. Από το 1906 είναι συνώνυμη της εξέλιξης και της καινοτομίας. Η βαθιά της Ιαπωνική φιλοσοφία και τεχνογνωσία έχουν καθιερώσει το Wave Lightning στην Elite παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Το νέο Wave Lightning Z2 ήρθε για να εντυπωσιάσει ακόμα μια φορά.


Η πολυαναμενόμενη νέα έκδοση του WaveLightning θα απογειώσει το παιχνίδι σας με την νέα επαναστατική αίσθηση που δίνει. Είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται άψογα στις γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης, ενώ έχει τέλεια κρατήματα.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του άνω μέρους χωρίς ραφές, παρέχει την τέλεια εφαρμογή, ενώ οι στρατηγικά τοποθετημένοι ιμάντες στήριξης Dynamotion Fit αγκαλιάζουν άψογα το πόδι και παρέχουν μέγιστη σταθερότητα.  

Το WaveLightningZ2 είναι ελαφρύ, γρήγορο και σταθερό, με μεγάλη απορρόφηση κραδασμών και ομαλή προσγείωση, χάρη στο κορυφαία τεχνολογία Wave της Mizuno. Η τεχνολογία Wave σε συνδυασμό με την ενδιάμεση σόλα PoWnCe, μεγιστοποιούν την άνεση σας καθώς η PoWnCeείναι ελαφριά και μαλακή, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη απορρόφηση κραδασμών.

Η τεχνολογία Dynamotion Groove και D-Flexgroove στην εξωτερική σόλα του παπουτσιού σας παρέχουν μέγιστη ευελιξία κινήσεων, γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης και εκπληκτική επιτάχυνση στο γήπεδο. Το Wave Lightning Z2 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προστατεύει τα δάκτυλα, ενώ το πόδι μένει πάντα στεγνό και δροσερό χάρη στο δίκτυ AirMesh και τον σχεδιασμό εξαερισμού της σόλας Mizuno InterCool.

Δοκιμάστε το στα αποκλειστικά καταστήματα Mizuno!

Βρείτε όλο τον εξοπλισμό σας στη Mizunoκαι ξεκινήσετε δυναμικά τη σεζόν. 


Διαθέσιμο σε χαμηλό και  ημι-μποτάκι.                                                                            

Βάρος: 260γρ. / 280γρ.

Ιδανικό για όλες τις θέσεις.

 


Αποκλειστικά Καταστήματα Mizuno:

Τσακάλωφ 22, Κολωνάκι

Λεωφ. Κηφισίας 256, Χαλάνδρι

Τ: 2106855220

Join us on facebook.com/mizunohellas

                                                                                                                                     

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.