1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2016 12:35

Έγινε η αρχή με τον Ζιβάνοβιτς στον Παμβοχαϊκό

Ο Νικολά Ζιβάνοβιτς είναι η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παμβοχαϊκού. Ο Ζιβάνοβιτς είναι 24 χρονών, αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1.98. Την περσινή σεζόν βρισκόταν στην Αυστρία και στην VCA AMSTETTEN.
Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Ζιβάνοβιτς:

Ο Νικολά Ζιβάνοβιτς είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017. Ο 24 χρονος Σέρβος αγωνίζεται στην θέση του πασσαδόρου εχει ύψος 1,98 και κατά την περσυνή περίοδο αγωνίστικε στην Αυστριακή VCA AMSTETTEN.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νικολά Ζιβάνοβιτς ανεφερε τα εξής:

Νιώθω χαρούμενος που θα παίξω στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Παμβοχαϊκού. Ανυπομονώ να βρεθώ στο Βραχατί και να ξεκινησώ τις προπονήσεις με την νέα μου όμαδα . Μέσα απο σκληρή προπόνηση ανεβαίνεις επίπεδο σαν αθλητής και αυτό προσπαθώ για τον εαυτό μου.

Σκέψη μου για την νέα σεζόν είναι να μπορέσω μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές να καταφέρουμε να κάνουμε ενα καλό και ανταγωνιστικό συνολο. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δίνω το 110% των δυναμεών μου σε κάθε αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.