1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2016 19:24

Η ώρα της υπέρβασης

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες απομένουν για το πρώτο σερβίς του ημιτελικού του 3ου γκρουπ του World League , με την Ελλάδα να είναι πανέτοιμη για την μάχη της Παρασκευής με την Σλοβενία (1/7 21.10, ΕΡΤ2 και ΟΤΕSport7).

Η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για ακόμα μία πρόκληση και θέλει να χαρεί, να τη ζήσει και να δώσει τον καλύτερο εαυτό χωρίς άγχος για να κάνει άλλη μία υπέρβαση με την πρόκριση στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στο Β γκρουπ του World League.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε βάρη το πρωί και αργά το απόγευμα θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο Fraport Arena της Φρανκφούρτης, πριν αντιμετωπίσει την Σλοβενία. Ο Δημήτρης Τζουριτς ήταν μαζί τους και στην κρίσιμη στιγμή θα μπορέσει να βοηθήσει. Ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα στην οικοδέσποινα Γερμανία και την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, την Κινεζική Ταϊπέι. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18.00.

Τόσο η ΕΡΤ όσο και ο OTESport θα μεταδώσουν απευθείας τις μάχες της Εθνικής Ανδρών στο φάιναλ-4.

Η αποστολή της Εθνικής

Πασαδόροι: Τερζής, Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Τζούριτς, Ασπιώτης
Ακραίοι: Φράγκος, Κουμεντάκης, Πρωτοψάλτης, Δαλακούρας, Ρουμελιωτάκης
Κεντρικοί: Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής
Λίμπερο: Γκαράς, Ζήσης

Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 1 Ιουλίου
Γυμναστήριο Fraport Arena, Φρανκφούρτη
18.00 Γερμανία - Κινεζική Ταϊπέι
21.10 Σλοβενία - Ελλάδα

Σάββατο 2 Ιουλίου
15.00 Μικρός τελικός
18.10 Τελικός

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.