Εκτυπώστε τη σελίδα
28-06-2016 15:11

Ραντεβού με την ιστορία στη Φρανκφούρτη!

Τα... πανηγύρια για πρόκριση στο φάιναλ-4 της Φρανκφούρτης ολοκληρώθηκαν και πλέον στην Εθνική κοιτάζουν μόνο τον αγώνα με την Σλοβενία την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Η Εθνική μας ομάδα αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα και τις απουσίες που αντιμετώπισε για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά (απουσίες Τζιουμάκα, Φιλίποφ και την ίωση του Τζούριτς), η πρόκριση παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Όμως ο Σωτήρης Δρίκος και οι παίκτες του δεν είπαν ακόμα την τελευταία τους κουβέντα και θα κυνηγήσουν στη Φρανκφούρτη ακόμα μία υπέρβαση. Αυτή της ανόδου στο Β' γκρουπ του World League. Ότι και αν συμβεί όμως η πορεία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Λιγκ είναι πετυχημένη.

Την Παρασκευή 1/7 λοιπόν στις 21.10 η Ελλάδα θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μία μεγάλη νίκη απέναντι στην δευτεραθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία. Στο άλλο ζευγάρι του φάιναλ-4 η οικοδέσποινα Γερμανίας αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης την Κινεζική Ταϊπέι που μπήκε... σφήνα ανάμεσα σε Βενεζουέλα και Μαυροβούνιο και τους «έκλεψε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η Εθνική αυτή την ώρα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου στις 15.30 ταξιδεύει με προορισμό της Φρανκφούρτη. Στην 14άδα της Εθνικής υπάρχει μία αλλαγή, με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη να παίρνει τη θέση του νεαρού Γιώργου Παπαλεξίου.

Η Εθνική θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην Fraport Arena σήμερα το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά η 14άδα αποτελείται από τους:

Πασαδόροι: Τερζής, Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Τζούριτς, Ασπιώτης
Ακραίοι: Φράγκος, Κουμεντάκης, Πρωτοψάλτης, Δαλακούρας, Ρουμελιωτάκης
Κεντρικοί: Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής
Λίμπερο: Γκαράς, Ζήσης

 

aerodromio gia germania