1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-06-2016 11:38

Ανακοίνωσε Φακοπουλίδου το Μαρκόπουλο

Άλλη μια νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια πήρε το δρόμο για το Μαρκόπουλο. Η ομάδα των Μεσογείων ανακοίνωσε την απόκτηση της Νάσιας Φακοπουλίδου. Η 18χρονη ακραία έπαιξε περσι στην Α1 με τον Φιλαθλητικό Λάρισας και ήταν μέλος της εθνικής νεανίδων που κατέκτησε την 4η θέση Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων το 2014.
Η ανακοίνωση

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Νάσιας Φακοπουλίδου. Η νεαρή αθλήτρια είναι γεννημένη στις 22 Μαϊου του 1998, έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται ως ακραία.

Η Νάσια Φακοπουλίδου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α1 Γυναικών με τα χρώματα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ, μόνιμο μέλος στις μικρές εθνικές ομάδες έχοντας κατακτήσει την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων το 2014, ενώ υπήρξε και αρχηγός της Εθνικής Κορασίδων στις ηλικίες 1998-99.

Καλωσορίζουμε τη Νάσια στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!

5 σχόλια

  • Comment Link yk Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 14:39 posted by yk

    Παρ όλο που για τον ΑΟΜ τα οφέλη δείχνουν προφανή, δεν είναι. Θυμίζω ότι και την χρονιά που πέρασε έφερε Αλεξάκου με αποτέλεσμα μηδέν στα αναπτυξιακά. Άρα το μπόνους (που νομίζω ότι το έχει) δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο. Η Φακοπουλίδου λοιπόν τι κερδίζει? Καλές προπονήσεις? Δεν έρχετε γι αυτό. Ευχαριστώ ΜΑΡΚΟ. Άλλος φίλος έχει καμμιά ιδέα για το θέμα?

  • Comment Link ΜΑΡΚΟ Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 15:28 posted by ΜΑΡΚΟ

    Τα κοριτσια πανε για : 1/Πρωταθλημα νεανιδων=Μπονους ,2/Συμετοχη στο ροστερ ομαδας Α1 και ο ΑΟΜ τις μαζευει : 1/ Πρωταθλημα νεανιδων 2/ Οσο καλυτερο παγκο εχεις τοσο καλυτερες προπονησεις κανεις,αν εισαι Ολυμπιακος -ΧΡΗΜΑ -εχεις στον παγκο Τσιμα αν εισαι ΑΟΜ - Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑς ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ - εχεις Φακοπουλιδου,υπεραπλουστευμενο, αλλα καπως ετσι

  • Comment Link yk Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 18:05 posted by yk

    Αφού δεν ακουμπάνε μπάλα τι πάνε να κάνουν? Από ότι θυμάμαι δεν έχει πρωτάθλημα πάγκου η ΕΟΠΕ. Τα φώτα σας παρακαλώ.

  • Comment Link Μ.Γ Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 15:15 posted by Μ.Γ

    Σε ομαδα του Γιαννη αυτα τα μικρα δεν ακουμπανε μπαλλα σε επισημους αγωνες ,θεωρω οτι τα καλα ερχονται ,Ακραια και Διαγωνιος ξενες λιμπερο μαλλον Ιακωβιδου , αλλη φιλοσοφια ,αλλοι στοχοι - μεγαλυτεροι και ανταξιοι του ονοματος του Α.Ο.Μ και του τεχνικου επιτελειου - αλλος σχεδιασμος.

  • Comment Link Οδυσσέας Ανδρούτσος Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 08:46 posted by Οδυσσέας Ανδρούτσος

    Ως φίλαθλος του Μαρκόπουλου, χαίρομαι που η Διοίκηση κάνει τις σωτές κινήσεις χρόνια τώρα. Με μέθοδο, με μελέτη, με προοπτική. Συγχαρητήρια στην ομάδα, του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστική!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.