1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2016 17:50

Το Χημικό σήκωσε την κούπα στις γυναίκες (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Στο κατάμεστο γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ, για το εσωτερικό πρωτάθλημα Φοιτητριών Volley, η ομάδα του Χημικού Θετικών Επιστημών, για πρώτη φορά στην ιστορία της σχολής, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα νίκησε την επί δύο τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια ομάδα  των Καλών Τεχνών (πέρυσι αγωνιζόταν με την ονομασία MAFIAS) και πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου, με σκορ 3–2.

Από νωρίς γέμισε το γήπεδο με ωραίες παρουσίες από συμφοιτήτριες, συμφοιτητές και φίλους των παικτριών. Ωραίο θέαμα προσέφεραν οι αθλήτριες των δύο ομάδων καθώς το παιχνίδι είχε ένταση, δυνατές συγκινήσεις, πάθος και εναλλαγές στο σκορ από τις έμπειρες παίκτριες όπως η Σταυρούλα Κούση, η Ιωάννα Κοκκινίδου, η Σουζάνα Γκολέμα, η Αλιάννα Γκινάλη και άλλες. Το τελευταίο σετ αν και προηγήθηκαν τα κορίτσια των Καλών Τεχνών με 14-11 δεν κατάφεραν να νικήσουν και τελικά το Χημικό πιο αποφασιστικό και ψύχραιμο στις επιλογές του γύρισε το σετ και το κέρδισε μαζί με την νίκη με σκορ 18-16.

MVP ανακηρύχθηκε η πρώην παίκτρια του Αίαντα Ευόσμου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Κούση από την ομάδα του Χημικού.

Διοργανώτρια αρχή ήταν το ΑΠΘ το οποίο απένειμε Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 29-27, 24-26, 25-13, 18-16)

Χημικό: Καμφορίδου Χρύσα, Μπάρμπα Μάρθα, Κούση Σταυρούλα, Γκολέμα Σουζάνα, Γκινάλη Αλκμήνη - Άννα, Πανοπούλου Χριστίνα, Ψύχου Ευαγγελία, Πανίδου Υβόννη, Κερασιλίδου Μαρία, Κοντοπούλου Μαργαρίτα.
Καλών Τεχνών: Αποστολοπούλου Εμ., Ιωαννίδου, Μαρία, Κοκκινίδου Ιωάννα, Νέστορα Σοφία, Ντόζη Κων/να, Παρδαλά Μαρία, Αστέρη Δήμητρα, Σκορδά Παναγιώτα, Μακρολειβαδίτη Ευδοκία.

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.