1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2016 14:39

Ο Φράγκος ξανά στον Ολυμπιακό

Την επιστροφή του Ανδρέα Φράγκου στον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι. Ο διεθνής ακραίος γυρίζει την Ελλάδα για πρώτη φορά από το 2011 όταν άφησε τον Ολυμπιακός για την ιταλική Λατίνα. Ακολούθησε το Ιράν και η Βαραμίν πριν πάει στη Γαλλία για να παίζει στη Ναρμπόν.
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο Έλληνα διεθνή ακραίο, Ανδρέα Φράγκο.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ανδρέας Φράγκος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήρθα σε μια  ομάδα που έχει θέσει υψηλά τους στόχους και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέστρεψα στον Ολυμπιακό.  Φαίνεται ότι οι κινήσεις της νέας χρονιάς όπως προανέφερα, ανεβάζουν τον πήχη των στόχων του Ολυμπιακού. Με την παρουσία του κ. Γκουλινέλι και με την προσθήκη νέων παικτών, η ομάδα μπορεί να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει πολύ ψηλά στο Cev Cup».

1 σχόλιο

  • Comment Link osfp 7 Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 11:50 posted by osfp 7

    υποθετω ηρθε για βασικος και οχι για να σκουπιζει παγκο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.