1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-05-2016 22:06

Ανανέωσε ο Κοκκινάκης: «Δίψα για επιστροφή στην κορυφή»

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μενέλαος Κοκκινάκης με τον σύλλογο να ανακοινώνει την αναμενόμενη ανανέωση συνεργασίας. Ο Κοκκινάκης βρίσκεται στον Ολυμπιακό από παιδί και  με τους ερυθρόλευκους έχει κερδίσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 2 Λιγκ Καπ.


 

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μενέλαο Κοκκινάκη. Ο διεθνής ακραίος που ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε ηλικία 11 ετών, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο σύλλογο μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η εξέλιξη της προηγούμενης χρονιάς μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να επιστρέψουμε στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα, κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους και πραγματοποιώντας μια καλύτερη από την περσινή πορεία στην Ευρώπη».



 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.