1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2016 22:06

Παράταση 10 ημερών για το 1ο Συνέδριο ΣΦΕΕΟΠ

Παράταση 10 ημερών πήρε η υποβολή των περιλήψεων των προφορικών ανακοινώσεων, ερευνητικών εργασιών και ομιλιών ενόψει του 1ου συνεδρίου για το ελληνικό βόλεϊ που διοργανώνει ο ΣΦΕΕΟΠ. Αναλυτικά:
Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου για την Ελληνική Πετοσφαίριση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2016, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει ότι, μετά από αιτήματα συμμετεχόντων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων των προφορικών ανακοινώσεων, ερευνητικών εργασιών και ομιλιών μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.

Επίσης, παρατείνεται μέχρι τη Μεγ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 η προθεσμία για την έγκαιρη εγγραφή με μειωμένο κόστος (Σύνεδροι: 10 ευρώ, φοιτητές: 5 ευρώ) για το Συνέδριο, καθώς και για τα σεμινάρια πρακτικής εφαρμογής (10 ευρώ για κάθε σεμινάριο).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.