Εκτυπώστε τη σελίδα
11-03-2016 14:22

Δυστυχώς, πέταξε το πουλάκι...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ:

Μπορεί οι Καραγκούνη, Αρβανίτη να κάνουν καλές εμφανίσεις στο Ρίο, αλλά τους Ολυμπιακούς Αγώνες δυστυχώς θα τους δουν από την τηλεόραση, αφού έχει πετάξει το πουλάκι εδώ και καιρό(βρίσκονται κάτω από τη 200η θέση στην ολυμπιακή κατάταξη).

Μοναδική ελπίδα, τα προολυμπιακά τουρνουά, εκεί όμως υπάρχουν ομαδάρες και η δική μας μόνο με ΜΕΓΑΛΟ θαύμα θα προκριθεί και την πρόκριση τους δεν την παίζουν, ούτε οι... στοιχηματικές εταιρείες.

Έτσι η διοίκηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη θα καταγράψει ακόμη ένα ρεκόρ. Αρνητικό βέβαια, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, από τότε που έγινε ολυμπιακό άθλημα το μπιτς βόλει, δεν θα υπάρχει ελληνική ομάδα. Στην Αθήνα είχαμε δυο με πρόκριση(Σφυρή/Καραντάσιου, Αρβανίτη / Κουτρουμανίδου), στο Πεκίνο πάλι δυο (Τσιαρτσιάνη / Κουτρουμανίδου, Αρβανίτη / Καραντάσιου) και στο Λονδίνο μια (Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη).

Υπάρχει βέβαια και ένα πουλάκι που μας είπε ότι τα έξοδα διαμονής στο Ρίο, τα πλήρωσε η Αρβανίτη και ο πατέρας της Καραγκούνη, αλλά δεν το πιστεύουμε. Η ΕΟΠΕ είναι πάντα συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι αθλήτριες, αφού ξεκίνησαν ως δίδυμο Πένυ-Βίκυ, μετά χώρισαν και έπαιξαν Βίκυ-Μαρία Τσιαρτσιάνη και όταν χάθηκαν οι ελπίδες πρόκρισης επέστρεψαν στο Πένυ-Βίκυ. Τουλάχιστον πέτυχαν τη... χημεία και έχουμε μια ομάδα για το μέλλον.

'Ενα άλλο πουλάκι μας είπε ότι στον αγώνα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας στην Καλαμάτα, κάθισε στον πάγκο η κυρία Σύλλα (σύζυγος του προέδρου της ΚΕΠ που έδωσε και το όνομα του στο Κύπελλο ανδρών με τις θαυμαστές πρωτοβουλίες του), που είχε κάρτα προπονητή.

Στο ξεκίνημα όμως του ματς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έφυγε από τον πάγκο παραχωρώντας τη θέση της στον Άλκη Μπέλο που είναι στις ακαδημίες και προφανώς δεν έχει άδεια.

Κι αν στην Καλαμάτα δεν είχε πολλούς φίλους του βόλει για να διαπιστώσουν τα νέα εφευρήματα του στελέχους της ΕΟΠΕ βεβαίως, βεβαίως, στο ντέρμπι Ευρυάλη-Ιωνικός ΝΦ , όπου κρίνεται η παραμονή του δεύτερου θα έχει αρκετούς.

Μάλιστα μας είπαν ότι στο κρίσιμο παιχνίδι θα παίξει ο αξιολογημένος διαιτητής Οικονόμου και όχι κανένας τυχαίος. Γιατί άραγε;

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link REAL VOLLEY Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 12:38 posted by REAL VOLLEY

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ κ.α., ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΒΛΕΠΕ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!