1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2016 13:04

Σεμινάριο της ΕΟΠΕ στη Χίο

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο βόλεϊ διοργάνωσε η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την ΤΕ ΧΙΟΥ, τον ΣΕΠΠΕ και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Final 4 του Κυπέλου γυναικών 2016 Astra Airlines.
Το σεμινάριο με τίτλο "Το βόλεϊ στο σχολικό περιβάλλον" που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χίου είχαν την τιμή και τη χαρά να παρακολουθήσουν οι 40 και πάνω εκπαιδευτικοί του νησιού.

Το σύνθημα "Βόλεϊ είναι ότι μπορεί να παραμείνει στον αέρα!", η πρωτοτυπία, η έμπνευση και η δημιουργική αξιοποίηση απλών υλικών στο μάθημα, αποτέλεσαν τα κυρίαρχα και δυναμικά στοιχεία του σεμιναρίου και έδωσαν πολλές λύσεις ανοίγοντας διάπλατα τον ορίζοντα σκέψης των εκπαιδευτικών, όχι μόνο όσον αφορά στο μάθημα φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και στο στήσιμο μαθημάτων σε συλλόγους.

Το σεμινάριο χαιρέτησε ο κ. Αναστάσιος Ποδιάς, πρόεδρος ΤΕ Χίου και η κ. Ευδοκία Σαμουηλίδου, σχολική σύμβουλος φυσικής αγωγής Χίου - Σάμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.