1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-03-2016 12:44

Σεμινάριο βόλεϊ στο κλειστό του Αντιρρίου

Στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου αντί της Ναυπάκτου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για το βόλεϊ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, που θα διοργανωθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2015-2016 (5 & 6 Μαρτίου 2016) σαν μια ακόμα ενέργεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης μας για την ανάπτυξη του βόλεϊ και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής. Το Σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) και την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Το κύριο θέμα του Σεμιναρίου είναι «Το βόλεϊ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ( παιγνιώδεις μέθοδοι διδασκαλίας) και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (οργάνωση σχολικών ομάδων)». Εισηγητής θα είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής παίδων-εφήβων και Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Ζαλμάς. Η εναρξη του Σεμιναρίου θα ειναι στις 11.30’ της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Αντιρίου και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας. Το Σεμινάριο ειναι ανοικτό και σε Προπονητές Βόλεϊ Αναπτυξιακών Ηλικιών οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.