Εκτυπώστε τη σελίδα
22-02-2016 19:50

Κάρφωσε ανάποδα ο Ενγκαπέθ! (video)

Για άλλη μία φορά ο Έρβιν Ενγκαπέθ κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Στο παιχνίδι της Μοντένα με την Λούμπε ο Γάλλος ακραίος κάρφωσε ανάποδα, αναγκάζοντας όλο το γήπεδο να σηκωθεί και να τον αποθεώσει! Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει για να τελειώσει ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά αυτό είναι πιο εντυπωσιακό.

Ο Ενγκαπέθ σε μία δύσκολη φάση με οργανωμένο διπλό μπλοκ έκανε κάτι μοναδικό που χρειάζεται δύναμη, τεράστιο άλμα και φυσικά ικανότητα.

Εκανε καρφί ενώ είχε πλάτη τους αντιπάλους του. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακο και όρθιοι οι Ιταλοί τον αποθέωσαν. Κάτι ανάλογο είχε κάνει για να τελειώσει ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο εντυπωσιακή η ενέργεια του η οποία δεν έγινε στην αρχή κάποιου σετ αλλά στο 26-27 του 2ου σετ και η Μόντενα ισοφάρισε 27-27.

Πάντως οι 21 πόντοι που σημείωσε ο Ενγκαπέθ δεν έδωσαν τη νίκη στη Μόντενα καθώς η Λούμπε με κορυφαίο τον πρώην ερυθρόλευκο Ιβάν Μίλκοβιτς πήρε τη νίκη με 3-1 (25-20, 29-27, 29-31, 25-22).

Δείτε το απίστευτο πόντο του Ενγκαπέθ.

Media