1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-05-2015 21:46

Σήκωσε πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για νέους στόχους ο Τζούριτς

Από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, έχοντας φέρει όμως στις αποσκευές του και το μετάλλιο του πρωταθλητή Ιταλίας. Ο Δημήτρης Τζούριτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους σε συλλογικό επίπεδο με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, οδηγώντας την Τρεντίνο στην κατάκτηση του σκουντέτο και αφού πάρει λίγες ανάσες θα βρεθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών.
«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, αφού μετά από μια πολύ γεμάτη σεζόν στην Κορέα, έπαιξα και στα πλέι οφ του Ιταλικού πρωταθλήματος. Μιλήσαμε με τον κύριο Δρίκο, θα πάρω κάποιες ανάσες και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω κι εγώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Θέλω πολύ να τους δω από κοντά γιατί μου έχει λείψει η Εθνική», είπε ο αρχηγός της Εθνικής και συμπλήρωσε:

«Η συμμετοχή μας στο World League ήταν ένα γεγονός που μας χαροποίησε όλους. Όμως τόσο σε εμένα όσο και στους συμπαίκτες μου δεν μας αρκεί μόνο αυτό. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση κι ο απώτερος στόχος είναι να βρεθούμε στο Final 4 του World League. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα δίνουμε σε κάθε ματς το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας και να δείξουμε ότι άξια βρισκόμαστε ξανά σ' αυτή την σπουδαία διοργάνωση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.