1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2015 16:03

Στον Παμβοχαϊκό το βόλεϊ δεν κοιτάει ηλικίες

Η παρουσία της ομάδας του Παμβοχαικού στην Α1 Κατηγορία ,έδωσε την αφορμή να ξανασυναντηθούν πολλές παλιές αθλήτριες της περιοχής και ιδιαίτερα του Παμβοχαικού,με αποτέλεσμα, σε συνεργασία με τους διοικούντες του Συλλόγου ,να δημιουργηθεί το τμήμα παλαιμάχων γυναικών, το οποίο με κύρια φροντίδα και μεράκι των ίδιων των γυναικών, ξεκίνησε να οργανώνεται και να αθλούνται πολλές γυναίκες φίλες του αθλήματος.
Η μεγάλη τους αγάπη για το βόλεϊ τις έκανε να ξεπεράσουν πάρα πολλά προβλήματα όπως οικογένεια, παιδιά, εργασία, μακροχρόνια αποχή από τα γήπεδα, χώρος άθλησης και πολλά άλλα.΄Όμως όλα τα ξεπέρασαν και πάνω από 14 παλαίμαχες γυναίκες δύο φορές την εβδομάδα προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Βέλου-Βόχας «Γ.Τριαντάφυλλος»και από φέτος συμμετέχουν στο Τουρνουά Μη ενεργών γυναικών που διοργανώνει η Ένωση Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ),λόγω του ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη διοργάνωση στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Στον πρώτο τους αγώνα που έγινε την Κυριακή 1/2/2015 στο κλειστό «Γ.Τριαντάφυλλος» η ομάδα των παλαιμάχων αντιμετώπισε τον Α.Ο.Πήγασο Χαϊδαρίου από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1 σετ (19-25, 25-22, 19-25, 16-25) μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Την εκγύμναση του τμήματος έχει αναλάβει η Λόντου Ασημίνα (αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του Παμβοχαικού).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.