1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-11-2014 20:00

ΕΣΑΠ: «Το βόλεϊ είναι νόημα ζωής, είναι η ψυχή μας και δεν φυλακίζεται»

Τη συμπαράσταση της στην άτυχη Ghoncheh Ghavami εξέφρασε από την πλευρά της και η ΕΣΑΠ, η οποία θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας, ενώ έχει ήδη στείλει υλικό στις ομάδες για να διαμαρτυρηθούν.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. καθώς και τα δώδεκα Τ.Α.Α. που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ εκφράζουν τη συμπαράσταση του στην Ιρανή βρετανικής καταγωγής Ghoncheh Ghavami η οποία καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλακή επειδή παρακολούθησε τον αγώνα του Παγκοσμίου Λιγκ Ιράν - Ιταλία.

Η Ε.Σ.Α.Π. θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την FIVB και προς κάθε αρμόδιο φορέα και θα συνταχθεί μαζί με την Ε.Ο.Π.Ε στην πρωτοβουλία του Π.Α.Σ.Α.Π. για κοινή διαμαρτυρία των φορέων του ελληνικού βόλεϊ. Επίσης, η ΕΣΑΠ έστειλε έντυπο υλικό προς τις ομάδες που θα το χρησιμοποιήσουν όπως το κρίνουν στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή της διαμαρτυρίας.

Το βόλεϊ δεν είναι έγκλημα. Είναι νόημα ζωής, είναι η ψυχή μας και δεν φυλακίζεται.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

1 σχόλιο

  • Comment Link Περίεργος Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 19:57 posted by Περίεργος

    Γιατί ασχολείται μόνο ο χώρος του βόλλευ για το θέμα; Η συμπαθεστάτη κοπέλλα συμμετείχε σε διαμαρτυρία σε μέρος που ΕΤΥΧΕ να παίζουν βόλλευ. Η διαμαρτυρία τους όμως, σε πρώτη ανάγνωση, αφορούσε τη γενικότερη παρουσία γυναικών σε στάδια αγώνων ανδρών, όπου επιτρεπόταν , διά νόμου, η είσοδος μόνο σε άνδρες (http://en.wikipedia.org/wiki/Ghoncheh_Ghavami).Ας μην ξεχνούμε ότι αυτό γινόταν και στην αρχαία Ελλάδα; Βλέπε Διαγόρας , Καλλιπάτειρα κλπ. Το τι πράγματι συμβαίνει στην από πολλούς αμφισβητούμενη αυτή χώρα ίσως φανεί στο μέλλον. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιας φύσης θέματα. Σπεύδετε βραδέως αγαπητοί παράγοντες του βόλλευ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.