Εκτυπώστε τη σελίδα
15-10-2014 22:01

Κόβασιτς: «Στόχος η τετράδα, όνειρο μου η πρωτιά» (vid)

Συνέντευξη τύπου, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Α1 γυναικών, παραχώρησε η ομάδα του Πανναξιακού. Σε αυτή μίλησαν ο προπονητής, Ζόραν Κόβασιτς, η νέα άσσος της ομάδας, Σία Τοτσίδου, καθώς και ο γενικός αρχηγός, κ. Δημήτρης Βιτζηλαίος.
Ο τεχνικός του Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι «...ελπίζω στην πρεμιέρα να πάμε καλά αν και η περίοδος προετοιμασίας δεν ήταν μεγάλη. Το κίνητρο κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο είναι σημαντικό για τις αθλήτριες μου ενώ είμαι ικανοποιημένος που δεν είχαμε τραυματισμούς στη διάρκεια της προετοιμασίας. Το δικό μου όνειρο είναι η 1η θέση. ο στόχος ομάδας είναι να μπούμε στην τετράδα και οι παίκτριες μου και εγώ ελπίζω να παλέψουμε για την πρωτιά. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες που έχουν ενισχυθεί αν και δεν έχουμε πλήρη εικόνα ακόμη. Σίγουρα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω κι μετά είναι το Μαρκόπουλο, η Σαντορίνη, η ΑΕΚ κι εμείς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου ενώ το παιχνίδι στο Μινσκ έχει ιδιαίτερη σημασία και εξαρτάται από το πώς θα το δουν οι αθλήτριες μου».

Η Σία Τοτσίδου, η οποία επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην ομάδα του Πανναξιακού, τόνισε ότι «η προετοιμασία ήταν σκληρή και δουλέψαμε πάρα πολύ ενώ το κίνητρο για όλες μας ήταν να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που γύρισα, γνώριζα τους περισσότερους από τους ανθρώπους εδώ, βρήκα καινούργια πρόσωπα ενώ ο στόχος μου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το να πάω ακόμη πιο ψηλά ως αθλήτρια και να βελτιωθώ»

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο Δημήτρης Βιτζηλαίος, ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών για τον οποίο ο Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε «ο ρόλος του στην ομάδα του είναι πάρα πολύ σημαντικός γιατί πλέον έχει αναλάβει όλα τα οργανωτικά θέματα και τον έλεγχο μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να κάνω την δουλειά μου απερίσπαστος και με ηρεμία».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link koula Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 20:42 posted by koula

    το αεκ τι το ανεφερες??χαχαζα