Εκτυπώστε τη σελίδα
28-09-2014 21:29

Ο Ολυμπιακός νίκη και με τις... εφεδρίες στη Νάξο (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/PANNAXIAKOS/2014-15/naxos-osfp folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/PANNAXIAKOS/2014-15/naxos-osfp/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 σετ τον Πανναξιακό στο 2ο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής στην Νάξο.

Ο Γιάννης Νικολάκης άφησε εκτός πολλές βασικές παίκτριες (Κοσμά, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Κονόμι) αλλά πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα. Πρώτη σκόρερ ήταν και πάλι η Μπραμπόροβα με 17π. Ο Πανναξιακός είχε και πάλι πρόβλημα στην υποδοχή και αγωνίστηκε με λίμπερο την Πολίτη.

ο τεχνικός του Πανναξιακού Ζόραν Κοβάζιτς που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δίνει οδηγίες και να καθοδηγεί τις αθλήτριες του με δεδομένο ότι είχε στο παρκέ κατά κύριο λόγο παίκτριες που είχαν στο προηγούμενο παιχνίδι λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Εξαίρεση αποτέλεσε η Τοτσίδου που έβγαλε δεύτερο σερί παιχνίδι σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ Λαδένη και Εμμανουηλίδου (όπως και οι δύο λίμπερο Κελεσίδου, Πολίτη) μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ.  

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τις Κοσμά, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου και Κονόμι (η Μποσκάτσι όπως αναφέραμε δεν είναι καν στην Ελλάδα καθότι αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα) κέρδισε ακόμη πιο εύκολα - σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου - τον Πανναξιακό με 3-0 σετ. Από την πλευρά του ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τις Τσέσλαρ (πασοδόρο), Τσβετάνοβα, Σαλούστρου, Διώτη ενώ προσπάθησε να δώσει χρόνο σε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του. Στο πρώτο σετ, επικράτησε εύκολα ο Ολυμπιακός 25-15, στο δεύτερο ο Πανναξακός ήταν κοντά στο σκορ έως το 16-15 (ισόπαλος 8-8 και 13-13) ενώ στο 3ο σετ, οι «ερυθρόλευκες» ελάχιστα απειλήθηκαν (8 -5, 22-17 και 23-20) με την Αλίκη Κωνσταντινίδου για 2ο σερί παιχνίδι να σημειώνει τον τελευταίο πόντο του αγώνα.

Τα σετ: 0-3 (15-25, 20-25, 20-25)


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβασιτς): Πασσιά 1, Λαδένη 8 (1 ασ., 3 μπλ), Γιόβιτς 6 (1 ας.), Τοτσίδου 5, Εμανουηλίδου 3 (2 μπλ), Ριστιβόγιεβιτς 2, Κουτσιούκη 7 (2 μπλ), Κελεσίδου (λ), Πολίτη (λ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Τέζα 7, Λαμπρούση 6, Γιώτα 5, Κωνσταντινίδου 8, Βλαχάκη 9, Μπραμπόροβα 17, Κοκκινάκη (λ, 67%). 

 

22 σχόλια

  • Comment Link τρελός οπαδός του Μαγίστρου Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 05:50 posted by τρελός οπαδός του Μαγίστρου

    Τα προγνωστικά μου:

    Μάγιστρος - Σέρβος Χ
    Κελεσίδου - Πολίτη 2
    Ναξιώτης - Παλαίμαχος 1
    Πανάθα13 - Ελενάκι 1

  • Comment Link Υπομονετικος Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 13:18 posted by Υπομονετικος

    Ρε παιδια ολα ειναι καλα και σιγουρα ολοι εχουμε αποψει την ευθηνη ομως την εχουν αλλοι και κατα κυριο λογω οι προπονητες και οι διοικησης του καθε σωματιου ... Συφωνο με την αποψη οτι ο σερβος ανεβασε τρεις αθλητριες στην εθνικη ονοματα τα ξερετε εσεις καλυτερα απ ολους , κελεσιδου θα τριβετε τα ματια σας σε λιγο καιρο τιποτα δεν ειναι τυχαιο να το θυμαστε πολιτη καλο κορμι για λιμπερο εχει χρονια μπροστα της και σιγουρα με τον σερβο θα την απογιωσει οπως και ολες της πΙχτριες του πανναξιακου πιστευω οτι η διοικηση εχει πονταρει πολλα και θα τα εισπραξει στο νεο ροστερ της ομαδας .... Και οχι σαν περιση που εκλειναν της πορτες να μην φυγη η μπαλα και ομως η ομαδα κατεκτησε πολλα φανταστιτε την χρονια που ερχετε .... Απ οτι λενε η πορτες ειναι ανοιχτες !!! Να το θυμαστε αυτο !!!

  • Comment Link παναθας13 Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 12:43 posted by παναθας13

    ελενακι αστο δεν το σωζεις με την κελεσιδου ( ανοιχτα παραθυρα που λεει και ο παο29) θα ειστε μια μαυρη τρυπα στην υποδοχη ρωτα και το παναθηναικο ποσα παιχνίδια εχασε εξαιτιας της η κακουκαρατου που πηγε στην αεκ πολύ καλυτερη της

  • Comment Link ελενακι Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 11:07 posted by ελενακι

    Μπορη τα χρονακια μου να περνουν αλλα δεν ξεχναω το βολλευ.Η Κελεσιδου θελη λιγο προσαρμογή αν την βοηθηση ο σέρβος και μετα θα μου πητε για την άλλη.Δεν είναι τυχαιο που ο άλλος λεη πιο κατω για τα χαρτακια.

  • Comment Link Villados 3 Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 18:46 posted by Villados 3

    Πω πω κακία!!! Η elenitsa προκειμένου να υπερασπιστεί την Κελεσίδου,τα χώνει στο άλλο κορίτσι!! Όχι βέβαια ότι κατα βάθος πιστεύει αυτά που λέει... Οπότε;; Ποιος την ακούει;; Ο Κόβαζιτς πάντως όχι!!!!!