1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2014 15:46

Ιβάνοβα: «Στα δικαστήρια με τον Ηρακλή Κηφισιάς για το δελτίο μου»

Η Ιζαμπέλ Ιβάνοβα, μιλάει στο SportsOnAir.gr για τη διαμάχη της με τον Ηρακλή Κηφισιάς, την χρονιά που πέρασε στην ΑΕΚ, καθώς και για την Εθνική ομάδα.

 Ιζαμπέλ καλησπέρα. Τη νέα χρονιά σε ποια ομάδα θα σε δούμε;

Καλησπέρα. Η παλιά μου ομάδα, έπεσε στην Α2 και δεν με αφήνει να κάνω μεταγραφή. Για το λόγο αυτό, θα πάω δικαστικώς με τον Ηρακλή Κηφισιάς, για να πάρω το δελτίο στα χέρια μου.

- Από ποιες ομάδες έχεις προτάσεις;

Είχα ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, απλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι ακόμη λόγω του δικαστηρίου.

- Πώς θα χαρακτήριζες την περσινή χρονιά στην ΑΕΚ;

Στην ΑΕΚ έκανα το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Πήρα πολλά, αναδείχτηκα και βελτιώθηκα. Ευχαριστώ πολύ όσους με πίστεψαν και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της.

- Βλέπουμε πολλές και καλές μετεγγραφές σε Νάξο και Σαντορίνη. Τι σημαίνει αυτό για το ελληνικό Γυναικείο βόλεϊ;

Η αποκέντρωση στον αθλητισμό θα κάνει πολύ καλό. Πρέπει οι επαρχιακές ομάδες να είναι δυνατές και ανταγωνιστικές. Ελπίζω να ακολουθήσουν τα παραδείγματα της Σαντορίνης και της Νάξου και άλλες ομάδες.

 - Κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Πιστεύεις πως αυτές είναι οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας ή μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω;

Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στην Ελλάδα. Οι πρπονητές και οι ομοσπονδίες πρέπει να τα προσέχουν ιδιαίτερα για να έχουμε διακρίσεις. Ήδη οι Άνδρες κάνουν σταθερά ανοδικά βήματα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και προγραμματισμός για να έρθουν τα αποτελέσματα.

- Εκτός από το βόλεϊ, ασχολείσαι με κάτι άλλο; Με δεδομένο πως η κατάσταση σε οικονομικό επίπεδο τουλάχιστον, δεν είναι η κατάλληλη για έναν αθλητή.

Είμαι φοιτήτρια στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Αθηνών. Θέλω να εξελιχθώ και σε άλλους τομείς στη ζωή μου, όχι μόνο στο βόλεϊ. Προς το παρόν όμως δεν εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο που σπουδάζω. Βγάζω το ψωμί μου με το άθλημα που αγαπώ.

Πηγή: sportsonair.gr

18 σχόλια

  • Comment Link giorgos13 Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 11:59 posted by giorgos13

    ποιος χουντουμαδης ρε παιδια πλακα κανουμε αν δεν είχαμε αλλαξει πριν 2 χρονια προπονητη θα είχαμε την τυχη της κηφησιας και μην κοιτατε που πηρε πρωταθλημα το 2011 ειχε ομαδα που πηγαινε στο αυτοματο και στο ροστερ ειχε παικταρουδες

  • Comment Link ATHENS FAN Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 11:23 posted by ATHENS FAN

    παλαίμαχος.. Παρακολουθώ γυναικείο volley τα 5 τελευταία χρόνια. Ο κος Χουντουμάδης -εκ των αποτελεσμάτων- τα δυο τουλάχιστον τελευταία έτη (ΠΑΟ-ΚΗΦΙΣΙΑ) δεν τα πήγε καλά. Ειδικά πέρυσι μετά την μεγάλη νίκη που έκανε με τον Πανναξιακό, την επόμενη αγωνιστική έχασε από τους Ίωνες και ουσιαστικά χαιρέτησε την Α1. Η δε Κηφισιά πέρυσι είχε κατά την γνώμη μου καλό Ελληνικό ρόστερ (Βλαχάκη-Διώτη- Κουντουρά κα) και στον β΄γύρο είχε ενισχυθεί και με ξένες παίκτριες

  • Comment Link παλαιμαχος Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 10:08 posted by παλαιμαχος

    Ό Ηρακλής στηρίζει τα παιδιά του και ποτέ δεν τα ξεχνάει.Η Ιζαμπέλλα έφυγε για να βρει την σωτηρία της αλλά παραλίγο θα έμενε στα αζήτητα.Η Σπανού ήρθε στο Μάγιστρο να μάθει βόλλευ.Η Διώτη ξέρει ότι αν φύγει θα χαθεί.Η ομάδα ειναι κοντά στα παιδιά της με τον ΚΟρυφαίο να διδάσκει και βολλευ αλλα και να δίνει μαθήματα και σε προπονητές(βλέπε σέρβο)

  • Comment Link Κισμετ Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 09:03 posted by Κισμετ

    Με τη Διωτη τι γινεται ρε παιδια?? Ξερει κανεις????

  • Comment Link skamnia Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 20:28 posted by skamnia

    το προβλημα ειναι μαλλον η μητερα Ιβανοβα και οχι η κορη Αχ βρε μεγαλε παραγοντα....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.