Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2014 00:42

«Ο Ηρακλής σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα φαρσοκωμωδία» (video)

Μεγάλα παράπονα από την διαιτησία και τις συνθήκες του αγώνα με τον Μίλωνα στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων εκφράζει η διοίκηση του Γ.Σ. δια στόματος του αρχηγού αποστολής του «γηραιού» Βασίλη Τσατσούλα ο οποίος μάλιστα είπε πως η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση από τη συνέχεια της διοργάνωσης.



«Πρώτα απ΄όλα ξεκαθαρίζω πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Μίλωνα, τους αθλητές του και τους παράγοντες του. Μάλιστα λόγω του ότι κάναμε κακό ξεκίνημα θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και με 3-0 σετ τον αγώνα. Ακόμα και η ανατροπή μας ξεκίνησε με έναν άσσο του Μίλωνα που μας δόθηκε υπέρ μας. Από εκεί και πέρα όμως υπήρξε το απόλυτο χάος», δήλωσε αρχικά ο Τσατσούλας και πρόσθεσε:

« Στο γήπεδο η θερμοκρασία ήταν 40 βαθμοί, δεν υπήρχε κλιματισμός, η οργάνωση ήταν κακή, από την ΕΟΠΕ δεν υπήρχε κανείς. Το σημαντικότερο είναι πως οι διαιτητές ήταν μη αξιολογημένοι και ακατάλληλοι. Ειδικά ο πρώτος εκτέλεσε εσκεμμένα τον Γ.Σ.Ηρακλή, διαφορετικά είναι επικίνδυνος για το άθλημα. Στο τέλος απέβαλε και εμένα και τον προπονητή μας Χρήστο Πάτρα. Μοίραζε κάρτες, έχασε τον έλεγχο του αγώνα και στο τέλος έκλεψε από τον Ηρακλή τη νίκη με το «έτσι θέλω». Τα παιδιά της ομάδας μας έκλαιγαν μετά το τέλος του αγώνα αφού η υπερπροσπάθεια τους για την ανατροπή πήγε χαμένη. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Σκεφτόμαστε ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθούμε από τη συνέχεια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος και την τελική μας απόφαση θα την ανακοινώσουμε το πρωί», είπε ο Τσατσούλας.

 

*Δείτε το video του αγώνα...

 

 

 

Media

12 σχόλια

  • Comment Link Δημητρηςςςςς Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 15:42 posted by Δημητρηςςςςς

    Καλα τα λεει ο "εχει ο καιρος γυρισματα..." οταν παιζαν τα παιδια μεσα στην μικρα στο χαμηλοταβανο με σαλονικιο διαιτητη και τους σφαζατε ντε και καλα για να παρετε το πανελληνιο δεν βγηκε κανας ηρακλης να κραξει.... κριμα που την πληρωνουν τα παιδακια καθε φορα. Αλλα επρεπε να γευτειτε λιγο και αυτα που κανετε... αντε... παραγκα!

  • Comment Link ... Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 17:41 posted by ...

    Έφταιγε η ζέστη??? Έφταιγε η Διαιτησία?? Έφταιγε η ΕΟΠΕ??? Έφταιγαν οι Αθηναίοι που πρότειναν (και δεν υπήρχε άλλη πρόταση) να γίνει η τελική φάση εκεί που έγινε?? Έφταιγε ο έφορος με το μπουκάλι??? Έφταιγε ο προπονητής που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Μίλωνα??? Πάντως ΚΆΤΙ ΈΦΤΑΙΓΕ...!!! Δεν είναι δυνατόν ο Ηρακλής να μην είναι πρώτος...!!! Κύριοι κρίμα...! Μάθετε απλώς να χάνετε!!!

  • Comment Link . Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 12:08 posted by .

    εκφράζω προσωπική άποψη και κατακρίνω μονοχα την στάση της διαιτησίας και οχι την ομάδα του Μιλωνα. Ο Γ.Σ. Ηρακλής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για αρκετά σωματια εδω και πολλά χρόνια και απαρτίζεται κατα κύριο λόγο απο αθλητές που προπονούνται καθημερινά ατέλειωτες ώρες για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αν αναλογιστούμε ότι τα τελευταία 30 χρόνια ο Ηρακλής εχει αναδειχθεί νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 10 φορες ειναι γεγονός ότι η σκληρή δουλειά των αθλητών, των προπονητών ,των εφορων και των παραγόντων όλα αυτά τα χρόνια εχει αποφέρει απανωτές επιτυχείς. Ο χθεσινός αγώνας με το Μιλωνα πιθανότατα να τους στερήσει μια ακομα πρωτιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, παρ'ολα αυτά το πείσμα που έδειξαν τα παιδιά αυτά ειναι άξιο θαυμασμού αφου ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 κατέβαλαν υπερπροσπάθεια η οποία στέφθηκε με επιτυχία αφού κατάφεραν να κάνουν το 2-2. Στο 5ο και τελευταίο σετ όμως ενώ οι παίδες του Ηρακλή βρίσκονταν πολυ κοντά στη νίκη η διαιτησία έγινε ασφυκτικά απαράδεκτη καταδικάζοντας με το "έτσι θελω" τον Ηρακλή σε ήττα. Ο πιο επιεικης χαρακτηρισμός για την χθεσινή στάση των διαιτητών ειναι "κατάχρηση εξουσίας" αφού ο διαιτητής απέβαλε τοσο τον έφορο όσο και τον προπονητή της ομάδας αφήνοντας τους αθλητές "ξεκρέμαστους"σε μια στιγμή που είχαν την ευκαιρία να ανατρέψουν τον αγώνα και να πάρουν την νίκη. Δεν κρίνω τον διαιτητή για την αυστηρότητα απέναντι στο σωματείο του Ηρακλή, μιας και οφείλει να διατηρεί μια αδεκαστη στάση αλλα η μεροληψία έναντι της αντίπαλης ομάδα ήταν εμφανής. Αν λοιπόν ο διαιτητής "χάρισε" όπως λέγεται στους παίδες του Ηρακλή εναν ασσο του Μιλωνα αναίρεσε αυτη του την πράξη αργότερα αγνοώντας απανωτά λάθη των αντίπαλων παικτών και στερώντας έτσι μια ακόμη νίκη απο το σωματείο του Ηρακλή.

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 17:47 posted by Γιώργος Χάκας

    Η ενέργεια του παράγοντα του Ηρακλή να πετάξει μπουκάλι μέσα στο γήπεδο ήταν απαράδεκτη και αν ο διαιτητής την έγραφε στο φύλλο αγώνα, αυτός ο κύριος έπρεπε να ξαναμπεί σε γήπεδο το 2040.
    Πάμε παρακάτω: Η μοναδική φορά που αδικήθηκε ο Ηρακλής ήταν στη φάση αποβολής του Πάτρα. Προσέξτε μυαλό: Κάνει επίθεση η ομάδα του, οι μπλοκέρ του Μίλωνα κατεβάζουν τον φιλέ, ο διαιτητής δεν το βλέπει, στη συνέχεια παίκτης του Μίλωνα κάνει άουτ επίθεση και ΤΟΤΕ ο Πάτρας αποφασίζει να διαμαρτυρηθεί και να... αποβληθεί. Χαίρε βάθος αμέτρητον!

  • Comment Link vk Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 15:18 posted by vk

    Μπράβο σε όλους! Το μπάχαλο φάνηκε απ' τον αγώνα του Μίλωνα με το Κολέγιο για να πετάξουν έξω τα Χανιά, που κέρδισαν χαλαρά και απρόσμενα το Κολέγιο, που είναι τώρα τελικό παρακαλώ.