1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2014 22:37

«O Παναθηναϊκός θα κλείσει τις πληγές του»

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτά οικονομικά και νομικά ζητήματα και μέχρι να τα κλείσει δεν θα κάνει ανακοινώσεις για πρόσληψη προπονητή ή ακόμα και μεταγραφών. Παρ' όλα αυτά, στη χθεσινή κλήρωση της Volleyleague έπρεπε να εμφανιστεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και έτσι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του δημόσια παρουσία, συνοδευόμενος από το μέλος του ΤΑΑ Δημήτρη Κάσσαρη.

«Δεν αυτοπαρουσιάζομαι. Η διοίκηση δείχνει μεγάλη σοβαρότητα και σημασία στη λεπτομέρεια και έχει το πλάνο της για τις ανακοινώσεις. Δεν γίνεται να κρύβουμε τη συμφωνία μας. Εχουν προχωρήσει κάποια πράγματα και έχω πάρει διαβεβαιώσεις και όταν θα έρθει η ώρα θα γίνουν ανακοινώσεις» είπε ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος ύστερα από 7 χρόνια στη Λαμία και ένα στη Σύρο γυρίζει στην Αθήνα.

«Εγραψα πολλά χιλιόμετρα στην περιφέρεια ως προπονητής της Λαμίας και της Σύρου και γυρίζω στην Αθήνα και στην ομάδα που αγωνίστηκα και ανδρώθηκα ως αθλητής. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μίλησαν με ειλικρίνεια και αγάπη. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια τραβάει το κάρο του, αλλά με αξιοπρέπεια και δύναμη προσπαθεί να ορθοποδήσει. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να κλείσει τις πληγές του και να βάλει πάλι τον πήχη ψηλά. Ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει κι αυτό δεν θα κάνει καλό μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά σε όλο το άθλημα».

Οσο για την κλήρωση και την πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία με τη ΜΕΝΤ είπε: «Η κλήρωση έχει πάντα τη σημασία της. Για μένα δεν μετράει τόσο το ξεκίνημα όσο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Εκεί κρίνονται όλα. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Οταν θα συμπληρωθούν όλα τα ρόστερ θα κάνουμε εκτιμήσεις για στόχους και κατατάξεις».

Εφημερίδα GOAL

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.