1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2014 00:16

Στο παλάτι των Αψβούργων το ευρωπαϊκό Gala του βόλεϊ

Το Hofburg Palace που θα φιλοξενήσει το Gala του Ευρωπαϊκού βόλεϊ για το 2014 και την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ 2014-15 είναι ένα από τα πιο φημισμένα και τουριστικά αξιοθέατα της Βιέννης. Το παλάτι του Χόφμπουργκ υπήρξε για αιώνες η χειμερινή κατοικία των Αψβούργων και κέντρο των αποφάσεων των κυβερνήσεων της Αυστρίας. Η αξιοποίηση και διαχείριση του ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της Αυστρίας που έδωσε και την τελική έγκριση για την παραχώρηση στο Υπουργείο των Σπορ και στη συνέχεια στη CEV.

Το Ράντουτενσααλ βρίσκεται στην καρδιά του τεράστιου Παλατιού του Χόφμπουργκ. Εκεί ήταν η χειμερινή κατοικία της δυναστείας των Αψβούργων, που κυβέρνησε την Αυστρο - Ουγγαρία για περισσότερο από 4 αιώνες. Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για όποιον πηγαίνει για μια περιήγηση στα αξιοθέατα της αυστριακής πρωτεύουσας, το Hofburg Palace θα υποδεχτεί την Παρασκευή το βράδυ οικογένεια Βόλεϊ Ευρώπης, παρατείνοντας έτσι μια παράδοση που διαρκεί ήδη 18 χρόνια. 

«Κάθε χρόνο στη Βιέννη που γίνονται τα Gala του Ευρωπαϊκού βόλεϊ ζούμε ξεχωριστές στιγμές, αλλά εφέτος θα είναι και μια ιστορική στιγμή καθώς το μέρος που θα γίνει η εκδήλωση είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της Ευρώπης», είπε ο πρόεδρος της CEV Αντρέ Μέγιερ.

Ανάμεσα στις ομάδες θα είναι και ο Ολυμπιακός για τον οποίο έχουν πάει στην Αυστρία ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος, η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Μαντούβαλος.

Το Gala θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό ORF Sport + και ιντερνετικά από το laola1.tv στις 21.00 ώρα Ελλάδας την Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Δείτε ΕΔΩ τα γκρούπ δυναμικότητας ανδρών και ΕΔΩ των γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.