1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2014 17:15

Αποκάλυψη Ταρνατόρου: «Διεθνή τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Volley League»

Η ΕΟΠΕ απαγορεύει δια ροπάλου στην ΕΣΑΠ να διοργανώσει συλλογικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ και η ΕΣΑΠ ετοιμάζεται να διοργανώσει τουρνουά open με την συμμετοχή ξένων αθλητών αλλά και συλλόγων από τον διεθνή χώρο. Την αποκάλυψη αυτή που αναμένεται να ταράξει τα νερά στο μπιτς βόλεϊ για το 2015 έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

«Έχουμε πει ότι κάθε χρόνο έχουμε θέλουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο για το μπιτς βόλεϊ. Μας ενδιαφέρει να ξεφύγουμε από τα ελληνικά πλαίσια και αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι και το συζητάμε πολύ σοβαρά είναι να κάνουμε κάποια τουρνουά, στα οποία θα έρθουν αθλητές από τα σπουδαία πρωταθλήματα σάλας και μπιτς βόλεϊ της Ευρώπης. Αθλητές επαγγελματικών ομάδων για τουρνουά ευρωπαϊκών ομάδων και για να ανταγωνιστούν με τους δικούς μας επαγγελματίες αθλητές. Είναι βέβαιο ότι θα το κάνουμε, γιατί ό,τι λέμε το κάνουμε. Σίγουρα χρειάζεται μια πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά έχοντας τους κύριους Τριανταφυλλίδη, Παρασκευόπουλο, Μπελιγράτη και όλους τους άλλους που θεωρούμε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μπιτς βόλει, είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις», είπε ο Ταρνατόρος και πρόσθεσε: «Για φέτος, τελειώνουμε με το τουρνουά στο Anima. Θα γίνει μια συγκέντρωση των ερασιτεχνών. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών που έγιναν φέτος. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει 3 πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά. Ευχαριστώ και πάλι τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Είναι ένας χώρος που τον αγαπάμε και η ΕΣΑΠ θα επενδύσει».

 

 
Στη φωτογραφία: Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος (δεξιά) και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.