Εκτυπώστε τη σελίδα
25-06-2014 16:41

Γιάννης Μιχελάκης: «Τα Χανιά είναι ένα ανυπότακτο Γαλατικό χωριό»

Ο πρόεδρος του Σ.Φ.Π.Χανίων Γιάννης Μιχελάκης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του την περίοδο 2013-14 στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών, για τις οργανωτικές αδυναμίες που υπάρχουν στην κατηγορία αλλά και για την προσπάθεια που ξεκινάει άμεσα για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Μάλιστα άφησε αιχμές για ορισμένα «κέντρα» που δεν θέλουν τα Χανιά στην Α1 χαρακτηρίζοντας τον σύλλογο «ανυπότακτο Γαλατικό χωριό». Τόνισε επίσης πως για τους φίλους του βόλεϊ στα Χανιά το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ είναι ενιαίο άθλημα.

«Για όποιον γνωρίζει το βόλεϊ στα Χανιά, το άθλημα είναι ενιαίο. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις όλοι έχουμε δουλέψει για να διατηρηθούν σε αυτό το επίπεδο. Προσπαθούμε όλοι με τον τρόπο μας να υπάρχει ανάπτυξη στο βόλεϊ που αγαπάμε.

Η απώλεια της ανόδου μας έχει απογοητεύσει γιατί κάποιους παράγοντες δεν τους είχαμε υπολογίσει. Για όλους, το βόλεϊ είναι ένας μαγικός κόσμος, στον οποίο όλα είναι αγγελικά πλασμένα. Εμείς δεν χάνουμε το κουράγιο μας. Θα συνεχίσουμε να έχουμε μια σοβαρή και αξιόμαχη ομάδα. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει την επόμενη μέρα της ήττας από τη ΜΕΝΤ και θα σταματήσει τη μέρα που θα ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις. Προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο στα Χανιά. Ανθρώπους που θα έχουν όρεξη και θα θέλουν να προσφέρουν. Στόχος μας θα είναι η καλή πορεία, και αν στον δρόμο δούμε ότι μπορούμε, θα διεκδικήσουμε την άνοδο. Από πέρσι εμείς ήμασταν οι μόνοι που δεν δηλώσαμε πρωταθλητές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και αποδείχθηκε ότι καλά κάναμε.

Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε αρεστοί σε κανέναν και προχωράμε με τον δικό μας τρόπο. Αν είναι να είμαστε ένα ανυπότακτο Γαλατικό χωριό, ας μείνουμε και στην Α2», είπε ο πρόεδρος του Σ.Φ.Π.Χανίων Γιάννης Μιχελάκης.

 

* Στη φωτογραφία ο Γιάννης Μιχαλάκης στην απονομή των ομάδων του amateur γυναικών στο beach volley league 2014.