1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2014 20:12

«Προσκάλεσα τον Ταρνατόρο να συνδιοργανώσουμε το διασυλλογικό»

Κάλεσμα για ενότητα έκαναν ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο Θανάσης Ρέρρας με αφορμή το μπιτς βόλεϊ. Όπως είπαν, η ΕΟΠΕ είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο προκειμένου να συνδιοργανώσουν διασυλλογικό πρωτάθλημα.  


«Το Μπιτς βόλεϊ είναι ένα κομμάτι που όσο και αν προσπαθήσουμε, αν δεν θελήσουν οι ίδιοι που το υπηρέτησαν και το αγαπούν, οι οποίο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, όχι μόνο δεν βοηθούν την προσπάθεια που κάνουμε, αλλά δραστηριοποιούνται σε άλλες δράσεις με μία τάση να θεωρηθούν ανταγωνιστικές της Ομοσπονδίας, τις οποίες όμως εμείς δεν τις βλέπουμε έτσι.

Η πρόθεση μας είναι το μπιτς βόλεϊ να γίνει σωματειακό άθλημα. Φέτος έγινε ξανά το διασυλλογικό πρωτάθλημα και μάλιστα συζήτσα και προσκάλεσα τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ να συνδιοργανώσουμε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αφού τόσο πολύ θέλει να μπει στο Μπιτς Βόλεϊ.

Δεν έχουμε λόγο να έχουμε ανταγωνισμό στο αν είναι πιο σημαντικό το διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΣΑΠ ή το Μάστερς της ΕΟΠΕ.  Σκεφτείτε στο Μπιτς Βόλεϊ τις επιτυχίες που έχουμε και αποδίδει σιγά, σιγά η δουλειά με την πρόκριση και των κοριτσιών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μεξικό.

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι και στο μπιτς βόλεϊ, δεν έχουμε πρόθεση να μαλώσουμε. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Η ομοσπονδία έχει άλλο έργο. Η ανάπτυξη είναι έργο των ιδιωτών και των σωματείων, αλλά η οργάνωση των μεγάλων event είναι δουλειά της ομοσπονδίας ή συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας με κάποιους φορείς.

Σε ό,τι αφορά το Πανελλήνιου σιρκουί, δεν το θεωρώ κακό που δεν έχομε νησιά. Το μπιτς βόλεϊ πρέπει να παίζεται σε όλη την Ελλάδα. Το 80% της χώρας βρέχεται από θάλασσα και μπορούμε παντού να παίξουμε Μπιτς βόλεϊ. Κάποτε είχε πει ότι το μπιτς βόλεϊ πρέπει να παίζεται 9 μήνες τον χρόνο, αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Θανάσης Ρέρρας: «Έχουν πραγματοποιηθεί γύρω στα 60 τουρνουά και τα 52 έχουν έγκριση. Έχουμε έρθει σε συνεννόηση με όλους του διοργανωτές πλην ενός. Για την ΕΟΠΕ οι ανεξάρτητες διοργανώσεις είναι ένας πλούτος. Είναι πολύ καλό που γίνονται γιατί δείχνουν την μαζικοποίηση του αθλήματος. Τους χρειαζόμαστε όλους. Μιλώντας μαζί τους, εντοπίσαμε το πρόβλημα στην τιμή του παραβόλου, το αναπροσαρμόσαμε και πλέον όλοι μας στέλνουν αιτήσεις. Μόνο ένας δεν στέλνει, αλλά δεν θέλω να πω το όνομά του γιατί τον σέβομαι και τον εκτιμώ». 


Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Ζητάμε έγκριση για τα τουρνουά που παίζουν αθλητές που έχουν δελτία. Αν είσαι αθλητής και παίξεις, την παρουσία σου θα την εκμεταλλευτεί ο διοργανωτής. Δεν θα αρνηθώ ότι όλοι αυτοί αγαπούν το μπιτς βόλεϊ. Ας ενώσουμε λοιπόν την κοινή μας αφετηρία που είναι η αγάπη μας για το άθλημα».

Θανάσης Ρέρρας: «Δεν υπήρξε τουρνουά που έκανε αίτημα για έγκριση και το απορρίψαμε. Θέλουμε να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται και να καταγράφουμε τις δραστηριότητες. Με αυτό τον τρόπο έχουμε καταγράψει πόσα γήπεδα υπάρχουν και δεν έχουμε εικόνα. Πλέον έχουμε τον χάρτη των γηπέδων. Είναι πολύ ευχάριστο ότι πολλά κλαμπ μετατρέπονται σε σωματεία. Την θέλησή μας για την ενότητα, την αποδείξαμε και στην περίπτωση του Κοτσιλιάνου και του Ζουπάνη, με τους οποίους υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.