1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2013 14:50

«Να τον θυμόμαστε δυνατό και να κάνει σερβίς» (video)

Cannot find volleynews.v2/PROSOPA/samaras folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PROSOPA/samaras/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο Θανάσης Πανούσος ήταν φίλος, συμπαίκτης και συνέταιρος του Νίκου Σαμαρά. Ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήταν μαζί το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής (4/1) και τον είδε να ...φεύγει. Μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τον φίλο του τον Νίκο, για την αδυναμία των παικτων του Μίλωνα να αγωνιστούν απέναντι στον Παμβοχαϊκό, αλλά και για το ότι θα τιμήσουν την μνήμη και την αξία του Νίκου Σαμαρά οι αθλητές του βόλεϊ μέσω του ΠΑΣΑΠ.

 «Με το Νίκο γνωριζόμαστε από το 1986, όταν ξεκινάγαμε το βόλεϊ. Χαθήκαμε για ένα διάστημα, αλλά βρεθήκαμε πάλι τα τελευταία χρόνια. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, άλλοτε τα καταφέρνω, άλλοτε όχι. Να τον θυμόμαστε καλά. γερό, δυνατό, να καρφώνει, να βγάζει άμυνες, να κάνει σερβίς. Θα τον τιμήσουμε, όπως δεν έκαναν κάποιοι παράγοντες της ΕΣΑΠ. Πως να παίξεις; Τι να παίξεις; αποτελεί τιμή για εμάς που δεν παίξαμε σήμερα. θα παίξουμε όταν είμαστε καλά. θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό γιατί ο Νίκος ήταν ξεχωριστός.  Χαίρομαι που τελικά τον σεβόμασταν όλοι και τον είχαμε πολύ ψηλά».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.