Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2014 11:58

Xωρίς θεατές το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2014 επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 23/3/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Oλυμπιακός του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Δεδομένου ότι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ έχει οριστεί για την Τρίτη 8 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό, άρα δεν μεσολαβεί το χρονικό διάστημα των πέντε ημερών από την έκδοση της απόφασης όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, η παραπάνω απόφαση θα εκτελεστεί στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης.

Αν επομένως προκριθούν στον τελικό των πλέι οφς ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ο πρώτος αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει χωρίς θεατές, ενώ η Ένωση έχει και νέα προβλήματα, αφού κλήθηκε εκ νέου από την αθλητική δικαστή για τις δυο διακοπές στον ημιτελικό με τον Παναθηναικό. 

5 σχόλια

  • Comment Link kos Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 17:41 posted by kos

    Ακόμα και στο κεκλεισμένων μας θα έχουμε περισσότερα άτομα από ότι ο ΟΣΦΠΜ στου Ρέντη υπό κανονικές συνθήκες...Τρέμουν τα παλικάρια..Κλάψε κι άλλο Νικολάκη, ντροπή σου.Αυτό ακριβώς ήθελε να πετύχει.Θα πάρει την απάντηση του από τις κοριτσάρες μας..

  • Comment Link alkis Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 14:08 posted by alkis

    ενταξει μονο 13 μερες αργησε ο δικαστης τώρα θα γίνουν 2 ματς χωρίς κόσμο δεν πειράζει καλό στο άθλημα κάνει να έχει άδεια γήπεδα

  • Comment Link Τακης Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 12:01 posted by Τακης

    Δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ, τιμωτήστε τώρα και για τον ΠΑΟ. Λίγο πριν τους τελικούς η κλήση, τυχαίο;

  • Comment Link oti-na-nai Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:18 posted by oti-na-nai

    Έτσι όπως (κακώς) το γράφετε στην τελευταία παράγραφο, προκύπτει πως αν προκριθούν ΑΕΚ και Βριλήσσια ο πρώτος αγώνας θα γίνει με θεατές -:)

  • Comment Link geoRge21 Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:09 posted by geoRge21

    Δώστε το απο τωρα στον γαυρο να τελειωνουμε.Μια ζωη τα ιδια.Δεν αλλαζει τιποτα τελικα σε αυτον τον τοπο.