1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2013 15:16

Αγωνία για τον Ντεσπέιν στον Αρη, δύσκολα να παίξει με ΑΕΚ

Η έλευση του Ρολάντο Ντεσπέιν στην Ελλάδα ήταν ένας μεγάλος άθλος για τη διοίκηση του Αρη, όμως, μέχρι ο Κουβανός σούπερ σταρ να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας και ειδικά στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική, θα πρέπει να γίνουν πολλά και να... δοθούν περισσότερα.

Η διοίκηση του Αρη προσπαθεί να εκδόσει δελτίο στον Κουβανό και να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες. Το βασικότερο αγκάθι είναι το οικονομικό, καθώς ο Ντεσπέιν συγκαταλέγεται μεταξύ των αθλητών που είναι υπό την «προστασία» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δηλαδή, τους αθλητές που έχουν ειδική άδεια από την κουβανική ομοσπονδία για να αγωνιστούν στο εξωτερικό και έχει πανάκριβο παράβολο που συνολικά φτάνει τις 10.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας κάνει προσπάθεια για να βρει το ποσό αυτό και να κλείσει έγκαιρα την εκκρεμότητα με την FIVB ώστε να πάρει και τη σχετική άδεια που αποτελεί προϋπόθεση για να εκδοθεί το δελτίο του. Στον Αρη, πάντως, η ομάδα προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα καθώς όλα δείχνουν πως το δελτίο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ πολύ δύσκολα να εγκριθεί.

 

Πηγή: sentragoal.gr

3 σχόλια

  • Comment Link amaral Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 15:22 posted by amaral

    Καλά ο Άρης που βρήκε τόσα λεφτά ώστε να καλύψει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο ;

  • Comment Link amaral Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 15:22 posted by amaral

    Καλά ο Άρης που βρήκε τόσα λεφτά ώστε να καλύψει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο ;

  • Comment Link ΓΙΑΝΝΣ Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 13:40 posted by ΓΙΑΝΝΣ

    ΚΡΙΜΑ!!! ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΝΙΑΣ! ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΞΕΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.